Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért több a szopni akarók száma, mint a szopatóké?
Figyelt kérdés
2019. febr. 23. 11:39
1/8 A kérdező kommentje:
Nézd a kategóriát?
2019. febr. 23. 11:43
3/8 anonim válasza:
Ez az allitas igaz arra is hogy tobb a passziv mint az aktiv,gondolom ebbol ered ez is. Egyebkent nagyon ritka szerintem az olyan aktiv aki nem akarna cumizni,habar onzo vagyok es nem engedem sokszor de neha muszaj....
4/8 anonim válasza:
Így minden szopatóra sok kemény f_szra éhes száj vár. És ezért nehéz olyan partit találni, ahol több kemény farkú partner szopat.
5/8 anonim válasza:
Szopatni szeretek, szopni kevésbé. 20/f
6/8 anonim válasza:
Én is csak szopatni szeretek. És csak úgy ha lassan szopnak és a nyálas makkon megy végig a kezük. Sajna sokáig bírom, amit a többség nem szeret...
7/8 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat. Sajnos én is a többséghez tartozom.
2019. febr. 26. 08:16
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!