Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nutellába mártott farkat szopni. Nektek tetszene?
Figyelt kérdés
Még régebben fogalmazódott meg bennem ez a gondolat, de sajna még senkivel se volt olyan viszonyom, hogy ezt kipróbáljuk. De elképzeltem, milyen lenne, ha egy srác beledugná egy üveg nutellába a farkát, és úgy rakná a számba. :D2019. okt. 8. 23:06
3/19 anonim válasza:
Csalódott leszel, mire elfogy (mint amikor a Magnumból csak a fapálcika marad). :)
4/19 anonim válasza:
Jobb a fsz eredeti íze akármitől.
5/19 anonim válasza:
Minek ahhoz nutella? Aki szereti csinálni az nem az édességért csinálja :) Ettől még fel lehet dobni a szexualitást sok mindennel, van aki tejszínhabbal, jégkockával - vagy mint írtad biztos olyan is van aki nutellával teszi. Az érzékek játéka, miért is ne tenné az ember, ha a partnere is nyitott rá. Merjetek kezdeményezők lenni, egészségetekre :)
6/19 anonim válasza:
Nem. A szex es az eves ket kulon dolog.
7/19 anonim válasza:
Erre én is gondoltam, mert alapból nem szeretem az előváladék ízét a számban.
8/19 anonim válasza:
Hiszed,nem,csináltam és csoki krémmel,meg tejszin habbal
is.És kuva izgi volt,Pláni mikor meg kapja a nedümet
vele együtt.Sőt a srác luksiát befújtam már tejszin
habbal,Aztén kilafatyoltam belölle .Még adag sikósító
helyett.....
10/19 anonim válasza:
Kérdező, nem vagy egyedül ezzel a fantáziával, én is mióta ki akarom már ezt próbálni, de eddig sajna még nem sikerült. :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!