Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha gondolatban izgat élőben is tetszene a mélytorkozás?
Az ilyeneknél mindig felmerül a kérdés: kivel próbálnád ki? Az a férfi, aki nem lankad le ösztönösen attól, hogy folynak a könnyeid, meg persze a taknyod is, és a hányás szélén állsz, sőt, még merevebb lesz ettől, az tényleg olyan, akivel egyáltalán emberi kapcsolatot akarsz ápolni?
A tumblr és a reddit hazudott neked: nem cuki, ha egy szadista, komplexusos, dühkezelési gondokkal küzdő férfi úgy kezel, mintha nem lennél ember.
Szia. Én is félek hogy elkepok v mit, ezért csinálom gumival, en is kívántam hogy jól meg rakják a kicsi szám, de jó durván. :) csurogjon a nyalam és stb....volt már oral allmomban is
Élőben meg jobb :) egy kicsit öklondozni fogsz, ennyi.
Próbáld neg banánnal. :) szerintem minnel nagyobb annak jobb, max 18.
Írhatsz batran.
sokszor lenyomjuk (alt. közösen:D) a torkomon, izgato, hogy elvezi. de csak rovid ideig, viszonylag ovatosan csinaljuk. eleinte sokkal jobban kellett oklendeznem, most mar tovabb birom. de neha igy is ugy erzem, hogy ez most szoros volt:D siman lehet, hogy egyszer lehanyom, ezt mondtam is neki:D
altalaban faj utana a torkom egyebkent egy kicsit.
ca. 17cm
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!