Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Meleg srácok! Mélytorkozással kapcsolatban. Tudnivalók? Fontos dolog amire oda kéne figyelni? Tippek?
Figyelt kérdés
Még nem csináltam, de már a partnerrel megbeszéltük, csak szeretnék mindent "jól" csinálni.2016. jún. 15. 15:51
1/7 anonim válasza:
Hát majd gyakorlat teszi az embert tudod..
Ezzel kapcsolatosan gőzöm nincs mit lehet leírni :D
2/7 anonim válasza:
én ugyan lány vagyok de gondolom hasonlóképp csinálom az ilyet mint egy fiú szóval :D a lényeg hogy előtte nyelj és legyen nedves a torkod meg a szád is mert fontos hogy csússzon a felület
ne told le rögtön a torkodon hanem szépen lassan hagyd hogy hozzászokj az érzéshez és fokozatosan menj egyre mélyebbre
ne erőltess semmit és ha nem érzed magad kényelmesen álljatok le mindenképpen mert a rossz élmény egyikőtöknek sem jó :/
amúgy meg gyakorlás és minden szuper lesz :*
3/7 anonim válasza:
Állítólag ha ökölbe szorítod a kezed, középen a hüvelykujjaddal, csökkenteni fogja a nyelési reflexed. Amit érdemes lenne megtanulnod eltűnteni, mert semmi se fog lemenni mélyen a torkodba ameddig visszahányod az adott dolgot. Emellett pedig, ne felejtsd el, a lényeg a másik fél öröme. Ha jól akarod csinálni, próbálj meg az olyan dolgokra odafigyelni, hogy 0 fogazás, szemkontaktus teremtése minnél többször, hagyd hogy ő irányítson.
4/7 anonim válasza:
Nekem napokig fajt utana a torkom
5/7 anonim válasza:
'a lényeg a másik fél öröme.'
Ja, az "egyik" meg nyugodtan szenvedhet... Érdekes elképzelés.
6/7 anonim válasza:
Kis étolajat vegyél a szádba előtte.
Sokkal könnyebben lecsúszik...a torkodon...
7/7 anonim válasza:
Szerintem annyi a lényeg, hogy ne erőltessétek, ha akármelyik félnek nem jó. Ha ez megvan, akkor szerintem túl sok mindent nem lehet elrontani.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!