Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Melegek! Ez elítélendő dolog?
Nem ítéllek el. Te is érdekes ember vagy, akit megillet a személyi szabadság és aki fontos a barátainak.
18 vagyok. Nem kategorizálom magamat. A helyes fiúkat és a szép lányokat megnézem. Lányos vagyok, sok viselkedési formám lányos és sajnos nem tudok megváltozni. Gyakorlatilag mindenki "buz.iként" kezel. De nem foglalkozom vele. A passzív szerepet tudom elképzelni és szerelmet egy erős, helyes, velem egykorú, gondoskodó fiúval. Viszont ismerek két nagyon csinos lányt, akik vonzanak mind külsőleg és szerelemmel de nem tudom, hogy a szex menne-e, talán nagyon mély bizalommal és szerellemmel. De én mindig azt keresem: bizalom; hogy tetszen; szerelem. (Még sosem voltam se fiúval, se lánnyal.)
Bocsi, hogy ennyit írtam.
18/f
Szia.
Engem a másik oldal vonz,szintén most ébredtem rá.
Ha van kedved dumáljunk.
22/F
"nem nagyon szeretném ha elterjedne hogy én már ezt csináltam"
akkor ne híreszetld.
nem elitélendő.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!