Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Elítélendő dolog szexhaverságot fenntartani olyan pasival, akinek több éve barátnője van?
Van egy pasi, akivel időközönként összejárunk és élvezzük egymással a test gyönyöreit. Állítása szerint sokkal jobb vagyok az ágyban, mint a barátnője. Egyszer azt is mondta, hogy elhagyja miattam a barátnőjét, de szerintem ezt nem gondolta komolyan.
Az a baj, hogy bűntudatom van. Jó vele a szex nagyon, viszont abba nagyon rossz belegondolni, hogy velem csalja a barátnőjét. Mit tegyek most? Inkább ne találkozzak többet vele?
Én: 29/F (meleg)
Ő: 34/F (biszexuális?)
Tömören válaszolva: Igen, inkább ne találkozz vele többet.
Egyébként nagyon tisztességtelen dolog barátnő mellett még egy szexpajtit is tartani, akár férfit, akár nőt. Nem tudom, hogy nem vagy rosszul ettől az embertől.
Ez inkább az ő sara, a megcsalásért nem a harmadik fél a felelős!
és ejj, a titkos, meleg vágyát titokban éli ki... hát... érhető, de nem fair.. nyilván, próbáld elérni, hogy abbahagyja a viszonyt, vagy hagyja el a párját, de ne csaljon
2. Remélem, majd téged is otthagy a párod valaki másért, és utána is osztogatni fogod itt az észt.
Ja, persze, nem az ő sara, de szeretnéd, ha az övé is lenne. Akkor is mentegetnéd, ugye?
3as, -.-
csaltak már meg, de mit csalódjak egy kb idegen fickóban? Csalódok a barátnőmben, haragszom a barátnőmre... őt ajándékoztam meg a bizalmammal, és ő árult el, miért haragudjak egy idegenre, aki talán nem is tudta, hogy a csajnak párja van, mert az elhallgatta? Nem, barátom, a csalárd a bűnös, nem a harmadik fél
4. Hogy ne tudná, hogy a csajnak párja van! Ő írta ki a kérdést!
Nem tudtam róla, hogy barátok vagyunk...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!