Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Meleg fiúk, nektek a heterók...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Meleg fiúk, nektek a heterók miért jönnek be? Tényleg nagy dolog egy heterót megkapnotok?

Figyelt kérdés
Heteró vagyok és kanos. Régen egyszer egy meleg srác bepróbálkozott nálam, de nemet mondtam neki. Azonban utólag arra gondoltam, hogy talán annyiért érdemes lett volna bevállalni, hogy megtudjam feláll-e. HA feláll élvezem-e. Nem tartom magam melegnek és biszexuálisnak se, de a visszaigazolás csak megerősítene. Értitek mire gondolok? Azonban ha erre gondolok akkor csak olyan fiút tudok elképzelni, aki vékony, mint egy csaj és fiatal. Egyébként más heterók véleménye is érdekelne, hisz a barátaimnak ezt mégse dobhatom be témának.
2015. dec. 27. 09:56
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
100%
Nem az alapján tetszik valaki, hogy hetero vagy homoszexuális. Hiszen az általában nem állapítható meg küllem alapján. Egy melegnek bizonyos típusú fiúk, férfiak jönnek be, ez mindenkinek a saját ízlésétől függ. Neked is tetszhet leszbikus lány, ha pont az eseted...
2015. dec. 27. 10:04
 2/13 A kérdező kommentje:
Ennyire én se egyszerűsíteném le természetesen. Csak gondolom van benne kihívás vagy ilyesmi. Én pl a szűz lányokat nagyon szeretem. Abban van valami, hogy első voltam/vagyok neki.
2015. dec. 27. 10:15
 3/13 anonim ***** válasza:
100%
Jó dolog magát heterónak valló fiút beavatni. Persze ilyenkor türelmesnek kell lenni, nem szabad erőszakosnak lenni. Mennyei érzés a tudat, hogy velem foglalkozik elősszőr.
2015. dec. 27. 10:19
 4/13 anonim ***** válasza:
nekem is bejott egy hetero fiu es kb fel ev volt amig sikerult tultennem magam rajta hogy semmi eselyem nala szoval ezutan csak arra mozdulok aki tuti meleg vagy legalabb bi
2015. dec. 27. 10:21
 5/13 anonim ***** válasza:
78%
Ha egy hetero férfit, aki minden jó nővel lefekszik/lefekhet megdugsz, akkor te leszel a tápláléklánc csúcsa. :-D
2015. dec. 27. 10:36
 6/13 anonim ***** válasza:
3-as és 5-ös válaszában is van valami, de nekem például még az is közrejátszik, hogy jobban belelátom az "alfahím" viselkedést egy heteróba, bár nyilván ez attól is függ, hogy ki az illető.
2015. dec. 27. 12:30
 7/13 A kérdező kommentje:
Kaptam privátot, de nem reagálok, mert nem akarok képet küldeni az arcomról. Hisz para lenne. Tényleg izgalmas a lehetőség, de csak kockázat nélkül.
2015. dec. 27. 13:01
 8/13 anonim ***** válasza:
100%
ne buzulj be
2015. dec. 27. 13:19
 9/13 anonim ***** válasza:
Kivancsi hetero hahahaha b.@zi vagy fiam csak magadnak sem mered bevallani
2015. dec. 27. 13:48
 10/13 A kérdező kommentje:
Fura válasz egy furafiútól :)
2015. dec. 27. 14:06
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!