Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy működik a prostizás? Mennyibe kerül? Kínos dolog?
18 éves srác vagyok, és úgy döntöttem, hogy el akarom veszíteni a szüzességem. Tapasztalt emberek válaszát várom, semmit nem tudok a témáról. Hol találok prostit? Nem kell, hogy luxusprosti legyen, de legyen ápolt, tiszta, és szép, tehát már a jobb kategóriás. Mennyibe kerül? Hol, hogyan vehetném fel a kapcsolatot egy ilyennel? Nekem kell majd odamenni hozzá, vagy kuplerájba kell menni? Nem vagyok tisztában vele hogy mûködik ez. Órabérrel dolgoznak egyáltalán? Ki fog röhögni, mert csak 14 centis a péló?
Elôre is köszi.:)
Én 21 évesen vesztettem el örömlánnyal a szüzességem.
Nem szégyen.. Sok házas férfi is eljár :D
Inkább minőségi nőt nézz magadnak!! Én anno 20-ért egy órát kaptam és jól végezte a dolgát a nő. Élveztem:).
Inkább szedj össze pénzt és egy olyan nőt válassz akinek van egészségügyi kis könyve és nézd is meg!!!!! Nehogy elkapj valamit.
rosszlanyok.hu
az átlag:
félóra 10 ezer, egy menet
egy óra 15 ezer, két menet
többet nem tudom, mert gyakorlatban nem próbáltam, ja én nem fog kiröhögni, 14 cm az kb átlagos, de ha kisebb lenne, akkor se röhögne.
18 évesen nem találsz lányt erre?
Jársz bulizni,haverkodsz?
Mert ha igen akkor lehet találni rá nőt.
Köszi a válaszokat.
Utolsó, sajnos nem. Haverjaim vannak, néha elmegyek piálgatni is, de soha nem próbálkozok be, gátlásos vagyok sajnos.
Menj el, próbáld ki a lécet, aztán állj rá az ismerkedésre.
Lőj pár jó fotót a buksidról, tedd fel Tindert, haverom is úgy jött össze egyszer egy csajjal. OTt nem baj ha gátlásos vagy. A randizgatást gyakorolni kell, mert különben esélytelen hogy igazi puncit kapj :) Szerintem Tinderen ha matchelsz egy csajjal, akármilyen hívd el egy bambira. Még ha nem is jön be, gyakorolnod kell. Ha eljön és látod rajta hogy oké akkor meg király
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!