Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Szerintetek ez furcsa meleg...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek ez furcsa meleg dolog vagy nem mert ettol nem erzem magam annak még!?

Figyelt kérdés
A lenyeg igazábol az hogy fiú vagyok és van egy barátomm akivel ugy kezdodott a dolog hogy át kezdtem járogatni hozzá es elkeztunk egxmas ellöt masztizni késöbb oráloztuk egymást és igazábol most is és neha szoktam vele ugymond ágyba bújni es tok jo de nem erzem magamat melegnek de ő se es megbeszeltuk hogy egy darabig csinaljuk es abbahagyok meleg lehetek vagx mi?? Vagy inkább nem is tudom hogy erre mit kérdezzek!!

2015. aug. 22. 17:29
 1/10 anonim ***** válasza:
100%

élvezed a dolgot?

ha igen akkor meleg lehetsz.

Ha a nőkhöz vonzódsz,de élvezed az ilyet akkor biszex vagy

2015. aug. 22. 17:50
 2/10 anonim ***** válasza:
100%
akkor legalább biszex vagy, ha ilyeneket csináltok.
2015. aug. 22. 17:52
 3/10 anonim ***** válasza:
100%

hogy alakult a masztizás közös orálozásba?

egyébként valószínű bi vagy

2015. aug. 22. 17:53
 4/10 anonim ***** válasza:
31%

Dehogy vagy meleg, kicsibogár.

Nem vagy meleg. Forró vagy, mint szódás a lovát.

2015. aug. 22. 19:26
 5/10 A kérdező kommentje:
Igazából gondolkoztam már rajta hogy bi vagyok nem kizárt!!
2015. aug. 22. 19:50
 6/10 anonim ***** válasza:
100%

Apa, ezen nem kell gondolkodni. Ez nem választás vagy döntés kérdése.

Ha már ott tartasz, hogy nem viszolyogsz attól, hogy egy másik férfi nemiszervét akár csak kézbe fogd, akkor minimum biszexuális vagy. Vagy homo.

2015. aug. 22. 19:56
 7/10 A kérdező kommentje:
Értem. Semmi bajom vele csak néha kicsit néha meg nagyon. És harmadik válaszoló ugy jött össze hogy megbeszéltük hogy csináljuk mert mindketten ki akartuk probálni hogy milyen erzes!
2015. aug. 22. 20:01
 8/10 anonim ***** válasza:
84%

Véleményem szerint nem lehet egyértelműen kimondani rád/rátok hogy melegek vagy bi-k lennétek. Az is lehet hogy túlfűtött szexuális vágy tombolt bennetek és kapóra jöttetek egymásnak, gondolom nincs a közeletekben csaj vagy csajok.

Kollégista voltam 7 évig ott is voltak esetek, hajaj de mennyi és láss csodát azok közül a srácok közül csak pár lett meleg vagy bi, a nagy többség házasságra lépet nővel és közös gyerekeik is vannak.

Szóval ha majd később inkább csak srácok társaságát keresed vagy várod azt hogy megdugjon vagy te őt akkor már biztosabb a dolog.

29/f/m

2015. aug. 22. 21:17
 9/10 A kérdező kommentje:
#8-as teljesenbigazad van köszönöm a válszod!!
2015. aug. 22. 21:21
 10/10 A kérdező kommentje:
Mindenkitol kossz a valaszt akar igy utolag
2015. szept. 13. 14:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!