Tortent Veletek furcsa dolog amire nehezen vagy sehogyse ugrott be a magyarazat? (kisertet v. ehhez hasonlok)
PL.: Elment a WiFi, nagyon rossz érzés és nem tudtam megmagyarázni.
Vagy egyszer este olyan hangot hallottam és.anyám is Hogy dörömbölnek az ajtón mikor senki nem volt kint. Elég para.
Átkerültem az Üllői út túloldalára. Mentem, mentem, és egyszer csak már a túloldalon az ellenkező irányba haladtam.
Gyerekkoromban egyszer az anyám hangját hallottam a konyhából egy fél másodpercre, de nem volt ott senki.
Szintén gyerekkoromban, kinti szélcsend, csukott ablakok mellett két szoba közti kétszárnyú becsukott ajtót valaki/valami teljes erőből rázta. Én nagyon bef0stam, a bátyám odaugrott és kinyitotta, mire megszűnt a jelenség.
Ez nem igazán megmagyarázhatatlan, de "parajelenség": talán 8 éves koromban, nagyapámnál, viharban, belecsapott a vezetékbe a villám és a konnektorból kijött egy gömbvillám, fehér volt, kb. 10-15 cm átmérőjű. Egy pillanatra láttuk csak, aztán "visszaugrott" a konnektorba.
Kisgyerekeket (noket) stb. konnyu megviccelni .
A villam esete abszolut "normais" derult egbol is !!! A csapok kinyitasahoz csak egy bejarati kulcs kell , mert nem vagyok tolvaj .
64-evig sose tortent furcsa dolog (velem) , de a napokban igen , s a
"hajmereszto" az volt , hogy pont a foldonkivuliekrol dumcsiztunk az interneten....:-)
Pár éve éjszaka 2 "csillag"-ra lettünk figyelmesek az égen amik összevissza mentek az égen, egymást követték
Aztán lassan elhalványultak és eltűntek
Azért írom csillagnak mert tök ugyan úgy néztek ki mint a csillagok csak ezek mozogtak
(7-es)
Nagyon nehez ezekre ertelmes valaszt adni , mert az ember szeme keptelen az egen tavolsagot merni. Az ember szeme "csokevenyes" akarcsak az agya . Szemfenyvesztok a youtube-on ugy becsapjak a szemem , hogy szegyenlem magam !
Sajnos az ember hallasa se jobb (amiota kileptunk az allatok sorabol)...:-) Legyszi ne kritizalj , mert szeretem magam...:-)
(Darwin elvtars szerint en is csak egyfajta majom vagyok)
Informacio ertelmezese......
Youtube:The Fastest Punch in the world
hat ez tenyleg Foldonkivuli !!!! Arrol nem tudok semmit , hogy a hallasa is jo? (de minek?)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!