Kezdőoldal » Tudományok » Egyéb kérdések » Furcsa dolog történt, vajon...

Furcsa dolog történt, vajon ez mi lehetett? Tényleg Sellő?

Figyelt kérdés

Horvátországban voltunk. És lehet hogy őrültnek fogtok nézni de ahogy búvárkodtam egy sellő úszott el közvetlen előttem! Nem képzelődte ez igazi volt!!!

Máig sem értem....

Még aznap este kiment a partra és elbújtam a szörfök mögött és egy lány jött ki a vízből... furcsa mert ez rémisztő volt gy lány hírtelen felbukkant...

Mi volt ez?

És nem vagyok őrült!!!!

2009. ápr. 21. 20:07
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
80%
Honnan tudod, hogy nem képzelődtél? A merülőtársad látta? Ha nem, akkor meg is van a megoldás. Hameg igen, akkor lehet tanakodni, hogy mi volt. Első tippem, hogy egy delfin volt, csak rosszul láttad. Megesik. Mindenesetre sellők nincsenek a tudomány mai állása szerint. Az pléne valószínűtlen, hogy pont ott és akkor jön ki a vízből, amikor te a szörfdeszkák mögé bújsz. Úgy józan paraszti ésszel, ha valaki rejtőzködni akar, az nem egy forgalmas partszakaszon mászik ki a vízből:P
2009. ápr. 21. 20:27
 2/12 anonim ***** válasza:
84%

Hát Horvátországban mi is láttunk sellöt.

pár éve 10-en mentünk barátok nyaralni, abbol kettö gyerek volt 4 és 6 évesek. Esti program jó magyarokhoz híven bazár járás volt, amit én már nagyon untam. ìgy minden este elültünk a tengerpari sziklák melletti lépcsöre a barátnömmel és a gyerekei álltalában mellettünk ugráltak, míg a többiek bazároztak. Bazárban több helyen is volt sellö figura, mikor a 6 éves megkérdezte vannak-e igaz sellök , mire én egy sziklákon ülö lányra mutattam, hogy ott is egy. A gyerekeknek elesett az álluk és nézték egy kicsit, mikor apuka megérkezett, és elterelte a gyerekek figyelmét. közben a lány elment a partról (én láttam hoyg lábon ment) és odaszoltam a gyerekeknek, hogy nézzétek a sellöt eluszott, mikor éppen abban a pillanatban valamit a vizbe dobtak fentröl. A gyerekek annyira elhidték, hogy otthon is mesélték hogy igazi sellöt láttunk. Ezek a gyerekek most 8-10 évesek de tuti még a mai napig is elhiszik hogy sellöt láttak.

2009. ápr. 21. 20:28
 3/12 A kérdező kommentje:
az első írónak 2en voltunk ketten láttuk nem delfin volt mert haja is volt meg uszonya2.nnak hihi tök jól átlehetett verni a kis gyerekeket akik hiszékenyek..... de az igazi votl amit mi láttunk
2009. ápr. 21. 20:36
 4/12 anonim ***** válasza:
70%

Akkor valaki biztos megtréfált titeket:D

Ugyanis mégha felételeznénk, hogy valami varázslat révén létezik ilyen ember-hal hibrid, ez akkor sem magyarázza a viselkedését, nevezetsen, hogy csak úgy elúszott előttetek. Ez arra utal, hogy nem fél a búvároktól, nem zavarja a jelnelétük, akkor viszont más búvároknak már rég látniuk kellett volna...

2009. ápr. 21. 21:00
 5/12 anonim ***** válasza:
48%
Hívd fel az RTL Klubot. :]
2009. ápr. 21. 21:29
 6/12 anonim ***** válasza:
45%
Tök jó lenne, ha léteznének, biztos szép lehet, már mondjuk csak akkor, ha olyan mint a TV-be :P Én úgy elhiszem mert jó lenne, de nem is, mert végülis lehetetlen :) De jó kis történetek ezek, szeretem az ilyeneket :)
2009. ápr. 21. 21:37
 7/12 anonim ***** válasza:
16%

Dehogy lehetetlen. Sellők igenis vannak, de én úgy tudom, csak az ausztrál partoknál jegyeztek eddig fel ilyen eményeket.

Hát szombat és vasárnap treggel nézd a Viasat műsorát, ott az Ausztrál sellőmesék c. sorozatban láthatod, hogyan is van ez, teljesen hitelesen bemutatja 3 sellőlány életét. Nekik se könnyű ám.

2009. ápr. 21. 21:41
 8/12 anonim ***** válasza:
81%

Egyébként olyan hitetlenek az emberek, én is a minap lemegyek a sarki boltba zsemléért, hát kivel futok össze, Tina Turner ott piált. Másik alkalommal meg megyek a Nyugdíjfolyósító Igazgatósághoz, hát Madonna intáézte a nyugdíját. Na most egyik se hihetetlen, hiszen mégis emberek ők is, és képzeléjétek engem is hülyének tartanak. Pedig a saját szememmel láttam, sőt madonna űrlapját segítettem is kitölteni, tehát tuti biztos hogy ő volt az, még panaszkodott is, hogy milyen kevés lesz neki. Hát még szerencse, hogy jól bebiztosította magát, mert aztán most a megszorítások idején .... ő se kap túl magas nyugdíjat.

Na de egy a lényeg, hogy nekem is csak páran hisznek, olyan furcsák az emberek ...

2009. ápr. 21. 21:45
 9/12 anonim válasza:
70%
szerintem valaki szivatott titeket.
2009. jún. 25. 12:51
 10/12 anonim válasza:
ha akarsz sellő lenni hívd fel a tudakozót
2009. nov. 21. 10:13
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!