Kezdőoldal » Tudományok » Egyéb kérdések » Furcsa dolog történt, vajon...

Furcsa dolog történt, vajon ez mi lehetett? Tényleg Sellő?

Figyelt kérdés

Horvátországban voltunk. És lehet hogy őrültnek fogtok nézni de ahogy búvárkodtam egy sellő úszott el közvetlen előttem! Nem képzelődte ez igazi volt!!!

Máig sem értem....

Még aznap este kiment a partra és elbújtam a szörfök mögött és egy lány jött ki a vízből... furcsa mert ez rémisztő volt gy lány hírtelen felbukkant...

Mi volt ez?

És nem vagyok őrült!!!!

2009. ápr. 21. 20:07
1 2
 11/12 anonim válasza:

Valószínűleg sellő volt :D

énis tavaly voltam Horvátországban nyaralni a családommal és mikor búvárkodtunk egészen messziről mintha sellőt láttam volna.sajna csaj én,mert mire szóltam volna az édesapámnak addigra elúszott az az izé.De remélem én is hogy sellő volt :)

Izgalmasak az ilyen történetek :D

2010. febr. 5. 13:06
 12/12 anonim válasza:
Amúgy az a sellő mien nagy volt?? mijen színű haja volt,mien hosszú? a farkának mien színe volt?
2010. okt. 12. 15:32
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!