Mi lehetett ez? Miért történt ez?
Tegnap este nagyon furcsa dolog történt.23:00 óra körül néztem a "Kör" horror filmet.Éjfélkor pedid mentem fürödni.Eddig még minden rendben volt csak aztán jöttek a furcsa dolgok.Mikor bementem a fürdőszobába elment az áram először csak pár másodpercre és vissza is jött.Megilyedtem egy kicsit és fél perc után megint elment az áram de ekkor márt végleg.Hát ugye sötétben nem fog fürödni az ember így hát elmentem aludni.Jó is lett volna csak ugyan nem jött álom a szememre.Amikor világítottam a mobilommal a szobámba visszajött az áram pár másodpercre és aztán pedig megint elment.Amint elment az áram elkezdett szólni az utcán az egyik autó riasztója.
De ez nem egyszer történt meg hogy világítottam a telefonommal többször is és mindig visszajött az áram és aztán elment.Vajon mi lehetett ez?
ÉS PÁR EMBERNEK ELŐRE SZERETNÉK SZÓLNI NORMÁLIS VÁLASZOKAT KÉREK!
Jajj amugy elfelejtettem írni,hogy különben nem csak a mi házunkban nem volta áram hanem az egész faluban.
Amugy nem nem a horror filmtől nem tudtam aludni amugy is azt a filmet már láttam többször is.:)
Akkor mindenkinél baj lenne, aki ezt a filmet nézi, az meg elég feltűnő lenne...
Biztos, valami központi hiba történt, néha vacakol az áram.Mivel az egész faluban így volt, még inkább biztos, hogy nem a film miatt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!