Tegnap történt valami, de mi lehetett az?
Elmondom az én történetemet:)
A héten, hétfön kellett volna megjönnie a mensesemnek. Aznap együtt voltam a párommal. Mikor kimentem wc-re elkezdtem vérezni. Nah mondom megjött a mensesem. Estére betettem betétet-görcsölt is a hasam. Reggel mikor kimentem wc-re láttam, hogy mégsem jött meg. Vártam,vártam egészen péntek délutánig mondom csinálok egy tesztet, tuti csalódni fogok (nekünk is már több mint 2 éve nem sikerül a baba) Kimentem, megcsináltam, és délutáni pisiből gyönyörű szép kétvonalas teszt lett:) El sem hittem:))))))
Pedig már bejelentkeztem hétfőre nődokihoz, hogy vizsgáljon meg miért nem képes megjönni-hát most holnap majd nem azért fogok menni, hanem azért mert pozitívat teszteltem:))
Én kivánom, hogy te is úgy járj mint én!!! Tényleg nagyon nagyon szorítok neked!!!
Majd írj, hogy mi lett az eredmény:))
nem gondoltam hogy egy ora alatt terhes leszek :))) ne viccelj már:)))
kb a peteérésnél voltunk együtt meg az elött is meg az után is :) ugy hogy valoszinü hogy azért késik 6-7 napja...vagy nem tudom :S
de akkor miért volt véres együttlét után??? neki nem vérzett semmije, na most ez viccesen hangzott de ez van.
kérdeztem fáj e neki valami azt mondta nem, nekem meg olyan hasonló fájásaim voltak tegnap este is meg ma reggel is mintha meg lenne de semmi...
Nekem is volt egy pici vérzésem, miután teherbe estem, kb 1hétre rá.
Lehet tényleg összejött, majd a teszt kimutatja.
:)
most akkor vennem kéne tesztet? és ha negatív :(( megint egy csalodás, de megprobálom...
köszönöm
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!