Tegnap történt valami, de mi lehetett az?
igen, a lelki megnyugvás az sokat jelent-meg az, hogy esetleg elterelted a kiskutya segítségéval egy kicsit is a baba körül a gondolataidat.....
Én már tesztelnék a helyedbe-du pisiből is halványan kimutatná:)
hát megint csak sikerült csalódnom...tegnap este még mindig nem volt semmi, én bolond még el is hittem hogy sikerült, ma reggel felkeltem, még mindig semmi, na mondom el megyek ma gyogyszertárba...és amikor ezt igy kimondtam magamban...hát persze hogy megjött :(:(:(
nem értem az egészet, soha nem szokott késni, olyan ez mintha valaki szivatna, olyan mérges vagyok, és egyben elkeseredett is :(
nem szoktam tul optimista lenni de mindent viccesen szoktam felfogni, hogy tuléljem a rosszat: nézzük a jo oldalát, sporoltam egy ezrest :)
köszönöm az aggodásotokat, nagyon jol esett...majd máskor sikerül :( remélem
elfelejtettem még írni akkor amikor kiderült :))))
most vagyok lassan 12 hetes terhes :D akkor jol megijedtem a semmiért, utána sikerült is teherbe esnem 3 év várakozás után :D
szia!
gratulálok neked. Akkor ha jól értem, nem akkor jött össze amikor késett, hanem egy ciklussal később. Vigyázz magatokra. Remélem mi is hamarosan úgy járunk mint te. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!