Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Leszbikusok! Nálatok mi volt a legviccesebb, legfurcsább dolog ami ismerkedés közben történt meg veletek?
két randi után kiderült róla hogy férfiből nővé operálták
soha nem vállalom be
Legjobb haverom mondta hogy bejövök az egyik egyetemista csoporttársának. Mondom ok, akkor szervezz le egy randit. Bejelöltük egymást facen a lánnyal, és nagyon ismerős volt a neve... elkezdtünk beszélgetni.. és kiderül hogy az általános iskolás alsós tanárnénim lánya >< :DD és hogy anno sokszor segített neki a dolgozatainkat javítani, és emlékezett is a nevemre :DD
egyszer randiztunk, azóta nem is beszélgettünk :D
19/l/l
Bp.
Egyszer randiztam egy lánnyal. Első randi volt. Moziba készültünk és a kávézóban vártuk az előadás kezdetét. meghívott egy forrócsokira és ő is vett magának egyet. beszélgettünk, elvoltunk, nevetgéltünk, picit feszengtünk is és mikor belekortyoltam a forrócsokiba zavaromban jól megégettem a nyelvem hegyét... Később mikor felidéztük ezt a randit, kiderült, hogy akkor ő is ugyan így megégette a forrócsokival a nyelvét.
20/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!