Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Működhet a dolog két ennyire...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Működhet a dolog két ennyire különböző ember között?

Figyelt kérdés

Ismerkedek egy sráccal, egyidősek vagyunk és nagyon jól érzem vele magam, mindig jól elbeszélgetünk, hülyéskedünk, Ő talán már kötődik is hozzám, legalábbis így érzem, én viszont kicsit bizonytalan vagyok, mert elég sok mindenben különbözünk.

Pl. Én pedáns vagyok, precíz, céltudatos, 16 éves korom óta dolgozok, suliba járok, mindig komolyan vettem a munkámat és a sulit is, maximalista vagyok, a környezetemre igényes, házias. A nagy ivászatos bulizásokból már kinőttem, a beülős-beszélgetős estéket szeretem. :)

Ezzel szemben Ő elég lazán fogja fel a dolgokat, dolgozik, mellette suliba jár, amit abszolút nem vesz komolyan, lóg, cigizik, füvezik, minden héten bulizik, de amikor nem, akkor is sokat iszik a haverjaival..

Ti mit gondoltok erről? Működhet ez így hosszabb távon? Tudom, hogy nekem kell érezni, csak kíváncsi lennék objektív véleményekre is, illetve hogy volt e már valaki ilyen helyzetbe és ha igen, hogy döntött és mi sült ki belőle.

Köszönöm a válaszokat előre is!

2015. máj. 20. 19:12
1 2
 1/16 Mumusan ***** válasza:
100%
Erre mondják hogy Ég és Föld.
2015. máj. 20. 19:14
 2/16 anonim ***** válasza:
100%
nem értek egyet az elsővel. én 3 évig voltam egy lánnyal. én jártam koncertekre ő nem. én a drum and bass zenét szeretem ő a rock-ot, én szoktam inni és tépni ő soha. ettől függetlenül hihetetlenül szerettük egymást és tök jol megvoltunk. ha esetleg olyan történt ami a másikat nagyon zavarta megbeszéltük és kész. A szakittásunknak semmi köze nem volt ahhoz h külömbözünk. Szerintem próbáljátok meg ( :
2015. máj. 20. 19:18
 3/16 A kérdező kommentje:

Köszönöm a választ Kedves 2., ez igazán biztató volt. :D

Amúgy beszéltem erről a sráccal is, és Őt nem zavarja, hogy ilyen vagyok, sőt. Azt mondta, jó hatással vagyok rá, mert már nem beszél csúnyán. :D (Velem legalábbis. :D) Szóval innen látom, hogy alkalmazkodóképes, én is az vagyok, ez amellett szól, hogy próbáljuk meg. :)

2015. máj. 20. 19:21
 4/16 Mumusan ***** válasza:
89%
Második...olvasd el hogy mennyire nagy a különbség. Ez a rengeteg minden csak plusz veszély. Egy pedáns nő nem fogja szó nélkül tűrni higy a pasija bulizgasson orrba szájba, aztán mikor hazaér akkor kupit csináljon.
2015. máj. 20. 19:22
 5/16 A kérdező kommentje:
Ebbe is van valami, de ha alkalmazkodóak a felek, szerintem minden megoldható. :)
2015. máj. 20. 19:23
 6/16 Mumusan ***** válasza:
89%
Persze ha csak megerősítésre kellett a kérdés akkor hajrá! Majd tapsolok is.
2015. máj. 20. 19:23
 7/16 A kérdező kommentje:
Amint a kérdésben áll, nem a megerősítés volt a cél. :)
2015. máj. 20. 19:24
 8/16 Mumusan ***** válasza:
56%
Értem. Szóval van egy rosszfiú aki neked bejön. Úgy szereted ahogy van? Vagy át kellene formálnod? Akkor kit is szeretnél? Egy elképzelt pasit? Persze vannak kivételes esetek hogy megváltozik valaki. Aztán évek alatt hánnya vissza a párja szemére hogy ő formálta ilyenre..
2015. máj. 20. 19:25
 9/16 A kérdező kommentje:
Nem változásra gondolok, hanem alkalmazkodásra. A kettő nem ugyanaz. Megváltoztatni nem szeretnék senkit, mert annak ahogy Te is írod, semmi értelme.
2015. máj. 20. 19:27
 10/16 anonim ***** válasza:
100%
ha olyan a helyzet h elmegy buliba, lerészegedik hazamegy és mindent szétcsapkod mindent akkor persze, h nem működhet, de nyilván nem ennyire durva a helyzet mert külömben azt irta volna. és látod jo hatással van rá ( : bocs ha rosszat irtam én csak véleményeztem elvégre ezért jött létre az oldal. a másik meg miért ne probálják meg? ha nem sikerül nem fog kitörni a 3. világháború, lehet h működne.
2015. máj. 20. 19:27
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!