Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Működhet a dolog két ennyire különböző ember között?
Ismerkedek egy sráccal, egyidősek vagyunk és nagyon jól érzem vele magam, mindig jól elbeszélgetünk, hülyéskedünk, Ő talán már kötődik is hozzám, legalábbis így érzem, én viszont kicsit bizonytalan vagyok, mert elég sok mindenben különbözünk.
Pl. Én pedáns vagyok, precíz, céltudatos, 16 éves korom óta dolgozok, suliba járok, mindig komolyan vettem a munkámat és a sulit is, maximalista vagyok, a környezetemre igényes, házias. A nagy ivászatos bulizásokból már kinőttem, a beülős-beszélgetős estéket szeretem. :)
Ezzel szemben Ő elég lazán fogja fel a dolgokat, dolgozik, mellette suliba jár, amit abszolút nem vesz komolyan, lóg, cigizik, füvezik, minden héten bulizik, de amikor nem, akkor is sokat iszik a haverjaival..
Ti mit gondoltok erről? Működhet ez így hosszabb távon? Tudom, hogy nekem kell érezni, csak kíváncsi lennék objektív véleményekre is, illetve hogy volt e már valaki ilyen helyzetbe és ha igen, hogy döntött és mi sült ki belőle.
Köszönöm a válaszokat előre is!
Rendben, mindenképpen megírom. :)
Köszönöm, én is remélem, hogy így lesz! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!