Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Meleg vagyok? Kipróbáltam a szeket egy korombeli meleg fiúval. Csak érdekelt a dolog. és lányos volt a teste. Azonban amikor bedugta nekem a forró farkát magamtól elélveztem 4 perc alatt:S ugye nem?
Figyelt kérdés
viszont azóta minden nap hányok és suliba sem mentem, lógok. undorodom magamtól. anyuák azt hiszik beteg vagyok.2015. dec. 2. 20:43
5/16 anonim válasza:
Hát..ha már felmerült ,hogy kipróbálod alapból nem lehetsz full hetero.Ne undorodj magadtól,kiváncsi voltál ez van:)
Azért mehettél el ilyen hamar,mert a prosztatád ingerelte,az pedig automatikusan ejakulaciót okoz.
6/16 anonim válasza:
Igen az vagy ^^ tipikus reakció hogy az első után undorodsz magadtól ^^
Üdv a klubban ^^
7/16 anonim válasza:
Na, milyen érzés, hogy megdugtak? :D
amúgy első alkalom után én is undorodtam magamtól, lány létemre...
8/16 A kérdező kommentje:
rohadtul undorodom magamtól. én ezt nem bírom. főleg azt ha visszagondolok ahogy hozzám ér hátulról a farka a láma között és bedugja arra most is feláll :S
2015. dec. 2. 21:24
9/16 anonim válasza:
Semmi baj öreg. Ha a lányok is érdekelnek biszex vagy. Ha nem akkor meleg.
Miért mondtad el a szüleidnek? Nem kellett volna.
Nincs azzal baj ha tetszenek a Fiúk. Rendben van teljesen.
Nézd meg ezt a filmet: Imák Bobbyért
És olvasd el: Kincses Marcell ,Coming Out
10/16 anonim válasza:
Még egy lámába is beledugta a farkát? a szék után ez ugyancsak szokatlan.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!