Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek baj, ha egy lányt izgat a hármas felállás? Elítélendő dolog?
Pasik, nagyon zavarna benneteket, ha kiderülne a barátnőtökről, hogy ez érdekli? (Két fiú, egy lány felállásban.)
22/L
Alkalmi kapcsolatban én benne lennék. De az hogy a párom elő álljon ilyennel és más hozzányuljon szexuálisan rádásul a szemem látán az nem menne.
Nekem volt egy párom aki oda volt értem és hozott egy nőt de a nő csak bizonyos dolgokat csinálhatot. Szopott, verte és ennyi.
Nem baj és nem elítélendő. Ha ez a vágyad, hát ez. És nem is túl durva.
Benne lennék, ha a lány is bevállalná azokat a dolgokat, amiket én kérek. Valamit, valamiért. :)
23F
Nem baj, csak olyan helyzetben próbálja ki, amiben nem zavar senkit. Tehát pl a társát ne kényszerítse rá, ha az nem akarja.
Én pl full hetero vagyok, barátnőm viszont biszex hajlamú. Ezért nálunk a LLF felállás a reális ötlet.
Még nem valósítottuk meg, pont amiatt hogy ő kicsit tart tőle.
Szerintem nem baj. Én is kipróbálnám.
23/l
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!