Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Industrial piercing tényleg ennyire egyértelműen meleg dolog?
Figyelt kérdés
Röviden: tegnap lány barátom beszélgetett két csajjal akiknek sok piercingjük van, és szórakozásból ijesztgették hogy az industrial mindig begyullad meg minden, és mondta a barátom hogy nagyon biztatva lettünk. Erre a két csaj egyszerre megkérdezte tőlem hogy abból kiindulva hogy fiú létemre industrialt akarok, fiúkhoz vondzodok-e. A válasz igen volt mert nagyából nyíltan az vagyok, de ez csak a piercingesek számára vagy úgy unblock ennyire egyértelmű?2016. jún. 10. 14:02
1/4 anonim válasza:
én még sose hallottam, hogy az industrial meleg viselet lenne, de ezt szerintem bármilyen testékszer,viselet miatt hülyeség kijelenteni valakiről
2/4 anonim válasza:
nekem is van industrialom, és amikor mentem csináltatni, egy meleg srác jött utánam :) szóval lehet benne valami.
20N
3/4 anonim válasza:
Én így hirtelen nem tudtam mi ez, rákeresve pedig szinte csak női füleket dobott ki a kereső. Szóval ez alapján érthető, hogy melegnek hiszik azt a srácot, aki ilyet csináltat, mert elsősorban lányok körében népszerű...
4/4 anonim válasza:
A képek alapján nekem is nőies ékszernek tűnik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!