Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Piercing szúrásnál hogy van a...

Piercing szúrásnál hogy van a 'szülői beleeggyezéses dolog"? Tovább lent

Figyelt kérdés
szóval piercinget akarok szuratni, de mivel nem vagyok helybeli ott ahol szúratnám, akkor ott hogy van ez? adnak egy lapot és azt kell kitöltenni a szűlőnek vagy csak simán egy lapra ráírja valamelyik szülő hogy engedélyezi és ennyi? vagy hogy megy ez?

2012. nov. 4. 12:36
 1/2 anonim ***** válasza:
Igen, nekem papírt adtak.
2012. nov. 4. 12:43
 2/2 anonim ***** válasza:
igen, ott adnak papírt, amit aztán hazaviszel, kitölteted, és ha visszavitted kitöltve, szúrnak. de én pl e-mailben kértem a nyilatkozatot, elküldték, itthon kinyomtattam, kitöltötte anyum, aztán egyből mikor mentem, vittem, és megcsinálták. szóval mindenképp azt kell kitölteni amit ők adnak, nem a szülő írja :))
2012. nov. 5. 14:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!