Nálatok is igaz, ez az "első tetoválás után nem bírsz leállni" dolog?
Nekem egy tetoválásom van, évekkel ezelőtt csináltattam. Nem szeretnék többet, ezt emlékbe csináltattam.(meghalt életem legfontosabb szereplője és ez segített feldolgoznom a gyászt)
Bár lehet, hogy lesz egy másik is, mert nemsokára műtétem lesz, olyan helyen ahol életem végig látszani fog a heg. Ennek az eltüntetésére lehet, hogy varratok magamra. (inkább tetoválás legyen rajtam, mint a vágás nyoma)
Engem ez a veszély nem fenyeget, soha nem lesz tetoválásom. Az meg, hogy jelentése van, egy elcsépelt hülyeség.
Megj.: ha egy lánynak tetoválása van, eleve elvágta magát nálam.
Nekem van egy, 17 évesen csináltattam. Utána mindenhová tetováltattam volna még, de szerencsére nem volt rá pénzem, mert ha belegondolok, hogy milyen marhaságokat varrattam volna magamra... :D Jelenleg 1 van, ami illik hozzám, számomra megvan a jelentése is, és tartozik hozzá egy idézet is, még azt szerertném magamra varratni :)
20/L
ma 00:20
Inkább maradtál volna csöndben...
Kérdésre:
Nekem 2 van, mindkettőnek van jelentése (a kislányommal kapcsolatosak.)
Ebből adódik, ha lesz még egy gyerekem, akkor természetesen vele kapcsolatban is lesz tetoválásom.
Ezen kívűl egy van még tervben, pénz tart csak vissza.
én is egyet akartam először, már három van, és még tervezek :)
(21éves lány)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!