Nálatok is igaz, ez az "első tetoválás után nem bírsz leállni" dolog?
Figyelt kérdés
Azt mondják aki már egyre rászánja magát, az többet is tervez. Én nemrég csináltattam az elsőt, de nem akartam többet. Eddig. Még szeretnék, persze jelentéssel bírót. Ti is így vagytok vele? 18/L2012. okt. 5. 00:10
11/18 anonim válasza:
Kérdező!
Nem taszítanak a tetoválások, erről szó nincs. Vannak olyanok, amelyek tetszenek másokon. De a lányokon egyáltalán nem jönnek be. Nem ítélek el senkit ez miatt, de én inkább maradok a tetoválással nem rendelkező csajoknál:) Ízlések és pofonok. Úgy vagyok ezzel, mint a cigivel. Lehet akármilyen 10/10-es a lány, ha dohányzik, akkor esélye sincs nálam. Szerencsére bőven van választék a lányokból. Mielőtt még félreértenéd. Nem nézek le senkit, egy tetkós csaj is lehet ugyanolyan okos, szép stb. Csak nem nekem fog dorombolni, ennyi:)
"ma 00:20
Inkább maradtál volna csöndben..."
Sajnálom, ha neked meg megsértettem szerény kis lelkivilágod:P
12/18 A kérdező kommentje:
Utolsó, oké köszi, hogy kifejtetted! Hát, nem te vagy az egyetlen pasi a világon! ;)
2012. okt. 7. 23:07
14/18 A kérdező kommentje:
:D
2012. okt. 8. 01:50
15/18 anonim válasza:
nekem 18 évesen lett az első, azóta eltelt 5 év, és abszolút nem bántam meg. azóta tele szinte a hátam és a lábamon is lesz egy. aki nem gondolja át, aki divatból, és másoknak csináltatja, nem magának, az megbánja. a tetoválás az egy életforma, egy döntés, és nem utolsó sorban BÁTORSÁG!hogy mered-e vállalni önmagadat, a nézeteidet, érzéseidet esetleg a tetováláson keresztül egy emléket, vagy egy másik személyt. ehhez bátorság is kell , azt mondom:) előítéletek meg mindig is lesznek, az ítélkezik aki önmagával nincs kibékülve, szar az élete, vagy épp ő is szeretne, csak nem meri bevállalni. alaposan át kell gondolni, tanulmányoknak, karriernek megfelelő helyre tetetni és kész. meg persze oda, ahova tetszik. ha meg van olyan aki irtózik a tetkótól, és kizáró ok, hogy rajtad is van, akkor nem is szeret igazán:D megspórolsz egy csomó időt:D jobb ha az elején ég vele:D szerintem. am én sem nagyon ismerek olyat, akinek egy van , vagy ne tervezné a másodikat
16/18 anonim válasza:
AZ elsőt 18 évesen csináltattam de már akkor tudtam mik lesznek a következők és most májusban a 20. szülinapom előtt csináltattam még kettőt illetve egyet fogok egy hónap múlva :) Nem mindenkire igaz de tapasztalat alapján a többségre igen h ha egy van több is lesz :)
17/18 anonim válasza:
Én az első után tudtam..szeretnék még. Azóta összesen 9 készült :D
18/18 Dzs2004 válasza:
3 napja csináltattam meg az első tetoválásomat a 18.születésnapomra. Amikor a tetováló készen lett, kértem egy időpontot a másodikra. 14 éves korom óta élnek bennem a tervek, valamik már tényleg 4 éve a fejemben vannak, és amelyik tényleg mindig az eszembe jut, az tuti, hogy felkerül a bőrömre.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!