Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Ha egy haveri körben éppen...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha egy haveri körben éppen senkinek sincs barátnője működhet olyan dolog, hogy egy laza szo*ást mindenki beválalljon a másiknak, vagy csak az egyikük a többieknek "jófejségből", amíg nem találnak új barátnőt?

Figyelt kérdés
végülis mindenkinek vannak szükségei nem?

2016. jún. 13. 23:36
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
100%
Eza valóság, nem álomvilág
2016. jún. 13. 23:38
 2/14 anonim ***** válasza:
73%
Ezt most elképzeltem, ami erekciót okozott.
2016. jún. 13. 23:38
 3/14 anonim ***** válasza:
93%

Jól értem, hogy épp azt kérdezed, hogy a hetero barátaid lepippantanának-e?? Ez biztos nem működhet!

Akinek barátnője volt csak vége lett, az puncit szeretne magának, mert nem homoszexuális. Max. biszex, de az elég ritka! Amúgy sem jófejségből cumizik le valakit az ember!

Gondold át ezt szerintem még egyszer... szerintem közülük csak te vágysz ilyesmire!

2016. jún. 13. 23:46
 4/14 anonim ***** válasza:
100%
hetero haveri társaságban nem hiszem. melegként sok hetero haverom van, de egyikük sem jött még hozzám ilyennel.. hetero srác inkább csajt szed össze egy szopásra és nem egy haverját.. vagy inkább a kezét haszálja, de nem lesz fiúval, mert taszító és nem élvezetes neki. akkor meg miért ne inkább csajozna? te a biszexekről beszélsz, akik srácokat is meg tudnak kívánni. egy hetero csak mert nincs nője miért csinálna olyat, amit nem élvez...mintha azt kérdeznéd, hogy ha nincs barátom, dugnék-e csajokkal...már miért csinálnám? nem véletlenül vagyok meleg
2016. jún. 14. 00:19
 5/14 anonim ***** válasza:
82%
nálam működne, engem izgat a dolog:)
2016. jún. 14. 00:43
 6/14 A kérdező kommentje:
5ös végülis igazad van
2016. jún. 14. 00:44
 7/14 anonim ***** válasza:
19%

Az én haveri körömben egy ilyen "kérésből" szörnyű verekedés kerekedne...

És a végén csökkenne a létszám.

2016. jún. 14. 01:14
 8/14 October15 ***** válasza:
15%
Most megpróbáltam elképzelni ahogy ezt elképzelem... De csak a führer arcképe ugrott be...
2016. jún. 14. 01:56
 9/14 anonim ***** válasza:
96%
Biztosan müködne ha homoszexuálisokbol áll a haveri köröd. De csakis akkor!
2016. jún. 14. 11:39
 10/14 pinkpancser ***** válasza:
8%
A Kék osztrigában biztosan
2016. jún. 14. 15:11
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!