Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Talán mert vonz az hogy elérhetetlenek számodra...
Ez nem normális dolog, így sosem éred el azt ami boldoggá tesz, ha olyan dolog után vágyódsz, ami nem lehet a tied...
Hány éves vagy?
teljesen normális. nézd, én se nagyon bírom a meleg srácokat és az összes eddigi kalandom vagy viszonylag tartós titkos kapcsolatom is heteró sráccal volt.
ugyan miért lenne lehetetlen? teljesen érthető vágy, akkor ebbe az irányba nézelődj és kész.
Szerintem azért, mert az agyad még nem "állt át". Anno én is heteró fiúkba voltam szerelmes, de ez még akkor volt, mikor nem rendelkeztem internet elérhetőséggel, így álmomban sem fordulhatott meg a fejemben az, hogy én valaha hozzám hasonló melegekkel ismerkedhetek.
Mióta azonban elkezdtem ismerkedni, csak melegek jöhetnek szóba, s lehet egy heteró fiú bármennyire kedves, helyes, elképzelhetetlen lenne hogy pasiként tekintsek rá, mert egyfajta meddő terep számomra.
Szóval ha komolyan ismerkedsz, akkor egészen biztos, hogy átáll az agyad.
teljesen normális. nézd, én se nagyon bírom a meleg srácokat és az összes eddigi kalandom vagy viszonylag tartós titkos kapcsolatom is heteró sráccal volt.
Az biztos hogy nem!nekem heteroként még csak a gondolattól is ketté ál a hátamon a szőr ami nincs is:D
hát az te vagy. én viszont saját tapasztalatból írtam, és tudod vannak azért egészen nyitott heteró srácok is ...
Most hadd ne írjak nagyon konkrét példát, de volt már nekem olyan szomszédsrácom, aki elég rendszeresen átjárt hozzám szopatni magát, ha szülők nem voltak otthon neki se meg nekem se, aztán közben meg komoly kapcsolata volt (csajjal természetesen). Itt csak annyi a különbség h heteró fiú nyilván mást nem csinálna, viszonzás kizárt, de hogy szopassa magát fiúval, az saját bevallása szerint is isten élmény, és nem egyszer mondta, hogy bár a bnője tudná így csinálni :)
Lényeg a lényeg, vicces tud lenni némelyik heteró fiú, de még az is, amelyik a a nagy homofób macsó hírében áll, aztán elég annyi, h kettesben maradjunk és tuti ne szerezzen senki más tudomást róla, és mindjárt változik a "meglátása". De én azt mondom erre, hogy oké, hát neki is jól esik, nekem is, és ettől ugyan megmelegedni se fog, ennyi, akkor mi a gond vele? ... Nyilván csak addig működik a dolog, amíg titokban marad, evidens h tagadná kifelé (olyannyira, hogy olyan heteró srácom is volt, aki szintén elég rendszeresen szopatta magát, de az utcán nem köszönt pl, amikor éppen bnőjével vagy családdal összetalálkoztunk, nehogy gyanúba keveredjen ... no comment).
Egy a vége? szeretik sokan leegyszerűsíteni a dolgot, hogy ilyen nincs, meg egy heteró nem csinál ilyet, csakhogy a világ ennél sokkal színesebb, és de igen, akad olyan, aki nem korlátozza le magát és bizony csinál ilyet.
Kérdező: ne add fel, vannak nyitott gondolkodású heteró fiúk, semmi sincs veszve, csak meg kell találni a megfelelő közeget.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!