Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hetero nem vagyok, de homo sem. évekig reménykedtem benne hogy talán a fiúkhoz vonzódom de most kiderült hogy nagyon taszít. Aszex vagyok. örökre egyedül maradok? 22f
így is találhatsz párt, sok aszex van akik boldog párkapcsolatban élnek.
Annyi a különbség hogy náluk nincs szex :)
Az én barátomról is nemrég kiderült hogy aszexuális. Egy éve együtt vagyunk és imádom őt ettől függetlenül is.
25f meleg
Ha a testiség nem taszít, akkor nem vagy az.
Ha szeretsz símogatni, csókolózi, majd jön a többi is később más partnerrel.
Van akinek nagyon széles skálán mozog a szexuális kíváncsisága, van akinek meg nagyon szűk skálán.
Az az asex, aki negyven évesen csont szűz, pl faszt sem látott vagy pun.cit sem. sem nem lszbi sem nem homo.
kedves 5. válaszoló! Neked halvány lila f.god sincs arról mi is az aszexualitás. ezt az oldalt javaslom elolvasásra. [link]
attól még hogy a csók jólesik, még nem biztos hogy a szexuális része is bejön. a csók alatt nem zt értem hogy taperoljuk egymás nemi szerveit, mert az már nálam nem fér bele.
Nézd a végzettségem nem pszihomókus!
De egy valakit ismerek aki még nem volt senkivel és ő azt állítja hogy nem aszexuális én ebből indultam ki!
És igen a hölgy egyedül van és 41 éves!
Szóval a kérdésedre a válasz, 99%-ban esélyed van rá hogy egyedül maradsz!!
'így is találhatsz párt, sok aszex van akik boldog párkapcsolatban élnek.
Annyi a különbség hogy náluk nincs szex :)"
Ja, biztos baromi sokan...
Na, jó megyek náluk kezdődik a pizsama-nélküli buli a párommal...
25/passzív, aktív sexuális élettel
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!