Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Orálisan kényeztettem 3...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Orálisan kényeztettem 3 srácot, van lehetőség arra hogy ilyenkor elkapok valamit?

Figyelt kérdés

Hétvégén volt egy buli kicsit le itattak és leszoptam 3 osztálytársam úgy hogy számba is élveztek. Szerencsére higiénikus mind a 3 és adnak magukra, de félek hátha valamit elkaptam. Bár semmi tünet nincs, csak kiváncsi vagyok rá hogy mit lehet elkapni ennyitől?

18/F

2019. okt. 9. 21:04
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
100%
Szinte bármit.
2019. okt. 9. 21:07
 2/13 anonim ***** válasza:
95%
Hm, érdekes osztályba jársz.
2019. okt. 9. 21:08
 3/13 anonim ***** válasza:
96%
2019. okt. 9. 21:08
 4/13 A kérdező kommentje:

Köszönöm az eddigi válaszokat, bízok benne hogy nem kaptam el semmit. 😕

Másodiknak: Hát ja ilyen ez az osztály, vannak házi bulik, csak általában gumival mennek a dolgok és csajokkal. 😉

2019. okt. 9. 21:29
 5/13 anonim ***** válasza:
92%
Vannak nemi úton terjedő STD-k, de nem ezen aggódnék leginkább... Az nem baj, ha valaki szereti a f...t, de azért legközelebb ha 3 pasit le akarsz kapni egyszerre legalább ne a közvetlen környezetedből válaszd őket :)
2019. okt. 9. 21:31
 6/13 A kérdező kommentje:
Hát az mindegy nekem hogy közvetlen környezetből volt mert nalunk ez nem jelent semmit.🙂 Csak max annyi hogy majd “elvárják” legközelebb is valószinű.
2019. okt. 9. 21:44
 7/13 anonim ***** válasza:
88%

Megvan az esélye, akár ha csak egyet szopsz le. De hozzá kell tennem, én életem során 100+ farkat szoptam le, és semmit nem kaptam el.

HIV-re nagyon csekély az esély. Tripper chlamydia, ezeket viszont simán elkaphatod orálisan is, de kisebb az esélye, mint análisan, a toroknyálkahártya "ellenállóbb" (ezt pont ma egy doki). Szifilisz úgyszintén terjed orálisan.

Ja, és ennek semmi köze ahhoz, hogy higiénikusak és adnak magukra, ebből semmi következtetést ne vonj le.

Szerintem ne parázz, jó élmény lehetett, örülj neki, de majd azért menj el szűrésre. ;)

27/F

2019. okt. 9. 22:53
 8/13 A kérdező kommentje:

Köszönöm a választ!😀

És igen jó élmény volt.😉

2019. okt. 9. 23:17
 9/13 ftf1983 ***** válasza:
100%
Gondolom a három srác igazi kőheteró :D
2019. okt. 10. 08:19
 10/13 anonim ***** válasza:
80%
Jártam volna ilyen osztályba :D
2019. okt. 10. 17:41
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!