Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nagyon vonz az orális szex, de félek hogyha arra kerül a sor akkor béna leszek. Min lehet ezt gyakorolni?
Igazából csak úgy, ha ott neki csinálod. Ő tudja mondani, mi kellemes, mi nem.
De ha nagyon akarsz előtte, vegyél egy műpéniszt (ugye nem tudjuk a nemed), olvass utána és gyakorolj.
Ha pasi vagy, akkor arra figyelj, hogy ne támadd be a csiklót, éppen csak hogy érj a puncihoz. Sok-sok nyállal, és figyeld a jelzést, kérdezősködj.
Ezt őszintén nem tudom, min lehetne gyakorolni, művaginán...?
1! Kategória könyörgöm!! Viccnek van?
Uborka pl, hogy milyen méret, ami még kényelmesen bemegy.
Rajtam gyakorolhatod :D
Amúgy szerintem sehogy nem tudod ezt máshogy. Visszajelzések nélkül honnan fogod tudni, hogy jól csinálod? Sehonnan. És egy műpénisz - legyen az szexshopban vagy zöldségesnél vett - nem fogja neked elmondani, még ha kérdezed sem.
Felesleges gyakorolni. Ha vonz akinek csinálod, illetve szereted csinálni, akkor hamar ráérzel az egészre.
Szinte percek alatt.
Rosszul általában azok csinálják csak akik kényszerből sz**nak, vagy nem szeretik csinálni.
Szerintem is, ha szívesen csinálod, hamar belejössz. ;)
Figyelj a párod jelzéseire, mi az ami jó neki. Az orálon belül a mélytorkozás az már egy következő szint. Én lecsókolbásszal gyakoroltam sokat, hogy ne öklendezzek. Ma már jól megy. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!