Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi a legcikisebb randi élményetek?
Pár évvel ezelőtt február-március környékén (asszem) volt egy irtózatosan EXTRÉM hóvihar. (Belügyminisztérium küldött akkor egy elég ciki sms-t mindenkinek)
Na és a hóvihar előtt taliztunk pesten. Ment a randi meg minden, épp csendes romantikus pillanat volt, smároltam volna....
ERRE FINGOTT! Elvörösödött a feje, legyezi a kezével és mondja, hogy "öö de nem büdööös" (én közbe 1 méterrel odébb teleportáltam).
Aztán nem lett végül smárolás belőle, utolsó fél12-es vonattal elindultam haza :D
Vonatállomástól a hazáig tartó 1,5 km-ert már sípcsontig érő hóban tettem meg, futottam ahogy bírtam, tökeim borsó méretűre zsugorodtak.
Soha nem vártam életemben ennyire a forró habfürdőt...
12 évvel ezelőtt volt egy csaj akivel windows messengeren dumáltunk de egy-két hétig mindenről. Szinte egymásra találtunk. Aztán megbeszéltük találkozót és mindent megtettem, jó helyszín (az ígénye szerint) mindent bedobtam, de mintha megnémult volna.
2 óra kínos csendes hebegős habogós randi után elváltunk és onnantól nem beszéltünk ugyanúgy.
Az a vicces hogy facebookon azóta is ismerősöm és évente egyszer jót beszélünk, de az az egy találka kegyetlen ciki volt mindkettőnknek.
Most már elhiszitek hogy steve jobs terméke egy sátánista társadalmi presztízs cikk lett mely nélkül ember nem lehetsz?
Kínai gyermekek iskola helyett napi 16 órában éhbérért dolgoznak hogy a proli amcsi és a buta európai tudjon mivel pózol i az instán. Mocskos kapitalista fertő egy cionista gennytől akit majdnem mártírnak tituáltak amikor feldobta a bakancsot.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!