Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok (25+), nektek melyik volt a legcikisebb vagy leggázabb randi élményetek?
Talán az amikor nagyon megtetszett egy fiú és elhívott randira egy étterembe.Amikor megláttam,hogy tömi magába a kaját eléggé kiábrándultam nem is beszélgettünk
evés közben mert ő csak tömte :DD nemtudom levegőt vett-e egyáltalán :S
:DD
Lehet komolyan vette a mondást, hogy magyar ember...
De beszélgetni szeretett volna, ezért úgy döntött, minél hamarabb betömi xD
1. Képtelenség volt vele beszélgetni. Nem volt véleménye semmiről. Nem volt hobbija, nem hallgat zenét, nem olvas, nem játszik, nem beszél az iskoláról, nincsenek barátai, nem jár el sehová, nem szeret filmet, sorozatokat nézni, nincs kedvenc étele stb stb....
1 szavas válaszokon kívül semmit nem lehetett belőle kihúzni.
2. Találkoztunk, az 1. mondat hagyta el a száját, de fél méterről megcsapott a szájszaga... iszonyatosan büdös volt. Beültünk megnézni a filmet amit kiválasztottunk, közben látványosan a telefonommal babráltam. Mikor vége lett a filmnek, megkérdezte mi a helyzet, és mondtam hogy smst kaptam hogy menjek haza. Gyors köszönés és gyorsan leléptem. Nem beszéltem vele többet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!