Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Elmesélnétek nekem életetek legcikisebb randijait?
Régen volt már ilyen kérdés és nevessünk/okuljunk egy jót :D Férfitársaim is hálásak lesznek :D
24/F
Kort és nemet is írjatok :)
Félek, hogy a srác is olvasná, így nem merem, mert tartok tőle, hogy megkeresne :D
pedig díjnyertes sztori, akinek elmeséltem, az sírt a nevetéstől :D
Akkor én is mesélek egyet, végül is nem tudom melyikünknek volt jobban ciki :)
Megismerkedtem egy fiatal lánnyal, aki csak 16 éves volt, én akkor 23. Törtem is a fejem rajta, hogy belevágjak-e ebbe az egészbe, de egy belső hang azt mondogatta: sose tudom meg mi történt volna, ha nem próbáljuk meg. :D
Végül is a randi eljött, egy belvárosban sétálgattunk, jégkásáztunk, beszélgettünk. Leültünk egy parkban ahol folytattuk a beszélgetést. Többek között burkoltan szóba hoztam a csókolózást is, hogy milyen romantikus dolog :D és úgy vettem le az arcáról mintha arról beszélnék milyen jó amikor két kutya keféli egymást :D Na gondoltam magamban nem merem megcsókolni mert lehet visszafordíthatatlan sérülést okozok a lelki világában és megutáltatom vele a férfi nemet, ezért megkérdeztem kitért kezekkel (mint 1 gyagyás úgy néztem ki) hogy megölelhetem-e, amitől már úgy nézett rám mintha már beszívtam volna, így a pillanat mindkettőnknek ciki volt :D Eljöttünk, eleresztettem még 1-2 viccet aztán alig vártam hogy elbúcsúzzunk :D Persze nem jöttünk össze :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!