Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Elmesélnétek nekem életetek...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Elmesélnétek nekem életetek legcikisebb randijait?

Figyelt kérdés

Régen volt már ilyen kérdés és nevessünk/okuljunk egy jót :D Férfitársaim is hálásak lesznek :D

24/F

Kort és nemet is írjatok :)

2013. szept. 6. 16:28
 1/6 anonim ***** válasza:
63%

Félek, hogy a srác is olvasná, így nem merem, mert tartok tőle, hogy megkeresne :D

pedig díjnyertes sztori, akinek elmeséltem, az sírt a nevetéstől :D

2013. szept. 6. 16:39
 2/6 Lamakid333 ***** válasza:
100%
Nálam a legcikisebb az volt, amikor egyszer elvittem egy lányt randira, persze már nem elsőre, hanem ez volt kb a hatodik randink. Jól elvoltunk, erdőben sétáltunk, és letámadtuk egymást. Leterítettem a félre eső kis úton a kabátomat, ő ráfeküdt, én mellé, levettem a nadrágját és bugyiját is, és úgy izgattuk egymást. Egyszer csak arra lettem figyelmes hogy valami mozgást hallok tőlem balra. Erre kiderült hogy egy kb 15 fős olyan 40 év körüli embercsapat ment el mellettünk és nézték végig ahogy mi ott "elvoltunk". Akkori barátnőm csak akkor eszmélt fel, amikor valaki rálépett egy botra és elrepedt alatta. Meglátta őket, gyorsan felkapkodta a ruháit, és elmentünk onnan. Azóta soha sem jut eszembe erdőbe menni még csak pettingelni sem :)
2013. szept. 6. 16:58
 3/6 Lamakid333 ***** válasza:
100%
29/F
2013. szept. 6. 16:58
 4/6 A kérdező kommentje:
kiégtem :d
2013. szept. 6. 18:21
 5/6 A kérdező kommentje:

Akkor én is mesélek egyet, végül is nem tudom melyikünknek volt jobban ciki :)

Megismerkedtem egy fiatal lánnyal, aki csak 16 éves volt, én akkor 23. Törtem is a fejem rajta, hogy belevágjak-e ebbe az egészbe, de egy belső hang azt mondogatta: sose tudom meg mi történt volna, ha nem próbáljuk meg. :D

Végül is a randi eljött, egy belvárosban sétálgattunk, jégkásáztunk, beszélgettünk. Leültünk egy parkban ahol folytattuk a beszélgetést. Többek között burkoltan szóba hoztam a csókolózást is, hogy milyen romantikus dolog :D és úgy vettem le az arcáról mintha arról beszélnék milyen jó amikor két kutya keféli egymást :D Na gondoltam magamban nem merem megcsókolni mert lehet visszafordíthatatlan sérülést okozok a lelki világában és megutáltatom vele a férfi nemet, ezért megkérdeztem kitért kezekkel (mint 1 gyagyás úgy néztem ki) hogy megölelhetem-e, amitől már úgy nézett rám mintha már beszívtam volna, így a pillanat mindkettőnknek ciki volt :D Eljöttünk, eleresztettem még 1-2 viccet aztán alig vártam hogy elbúcsúzzunk :D Persze nem jöttünk össze :D

2013. szept. 6. 18:30
 6/6 anonim ***** válasza:
84%
Egyszer,egy csajjal kirakatokat néztünk,ősz volt és kicsit náthás voltam.Mikor volt valami poén elröhögtem magam,és kicsapott az orromból a fika.Szerintem észrevette,elég ciki volt.32F,akkor kb 16 voltam.
2013. szept. 8. 14:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!