Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mire emlékszel még életed legcikisebb randijaiból?
Ismertem két csajt,mindkettőt Nikinek hívták.
Az egyik nagyon szép a másik nem annyira.
Egyik nap összefutottam a strandon a nagyon széppel és másnap hívott,hogy összefuthatnánk,mert nagyon bejövök neki.
Na a lényeg,hogy a csúnyább hívott,én meg készülök a randira,elmegyek és még mondtam is a csajnak mikor odajött,hogy várok valakit és ha ő ott van az félreérthető.A nevét már el is felejtettem és,akkor mondja,hogy ő az a Niki.
Ehhh!
Sétáltam vele fél órát,aztán koccoltam.
az elsőn besírtamXDXD:D
ez már velem is előfordult, de hát a párommal így nem olyan nagy szám:D
a legcikibb ami velem történt, hogy szerelmes voltam másba, úgy mentem el randizni, és mint a haveromként felcímkézve egész este róla beszéltem -.-'
Halas tóhoz mentünk randizni, leültünk egy padra és véletlen letörtem a háttámláját, aztán besötétedett elindultunk hazafele és ő húzott vissza, hogy: -a híd itt van- mert majdnem belesétáltam a tóba...
Aztán út közben 3x estem majdnem képre, de a harmadiknál jól jött ki ugyanis megfogta a kezem miközben megtartott, hogy el ne essek, és egész út közben fogta, szóval lényegében nem volt annyira rossz.
Mondjuk az utána következő randi óta nem láttam :')
15/L
Sziasztok :)
Jók a válaszok :)
Hát én egy nagyon egyszerű fazon vagyok: vagy semmi sem jön össze, vagy k*rvára tudok :)
20 évesen megismerkedtem egy helybeli kollégista lánnyal. Ugyanott végeztem. abban a gimnáziumban, ahol ő most 10.-es volt. A csaj egy csendes, bolondos, szeplős, kis termetű, barnás-szőkés félhosszú hajú lányka volt. Olyan érzésem volt, hogy nála egy hülyének is lenne esélye.
Javamra szolgált, hogy ismertem az egész kisvárost, a helyi szórakozóhelyeket, a sulit, tudtam hogy hol lehet jókat enni vagy romantikusan sétálgatni, stb. Idősebb, magasabb, érettebb, tapasztaltabb és lazább voltam nála, visszamertem kérdezni, meg megnevettettem a randin a sztorijaimmal. Mivel túl fiatalnak tartottam magamhoz képest, ezért a randin 3 puszin kívül nem történt semmi. Se szájra, se nyelves. A kezét se fogtam meg, nehogy meggyalázzam az érzelemben gazdag lelki világát :DXD - még a végén félreértjük egymást....
Sétálgattunk a töltésen, nevettünk, beszélgettünk, nem ültünk be sehova, mert mondta hogy nem éhes. Este kikérdeztem,azt mondta hogy nem érezte a vibrálást köztünk, meg "idegesíti" amikor "okoskodok". Mondjuk őt nem volt nehéz lekörözni intelligenciában. Fősulis voltam, ő meg egy szaros 10.-es.
Mondtam, hogy ezt megfogja bánni. (Nem erőszakra gondolok.) Jééé.....így is lett. Eltelt 2 év, azóta se jött össze vele senki, én meg becsajoztam. Egy 21 éves, velem egykorú lánnyal jöttem össze a szakomon.
Összegzés: Nem a randival volt gond, hanem egyszerűen éretlen volt egy kapcsolatra. Testileg, lelkileg. Majd teljesen véletlenül megtudtam a haveromtól, akinek egy srác ismerősének ismerőse egy lány - aki egyben az osztálytársa, padtársa, kollégiumi szobatársa és a legjobb barátnője annak, akivel randiztam.
Ő, és a barátnője együtt beszélték le a lányt rólam, mert ők sokkal jobb csajok voltak, és mindkettőjüket sorra átbaszták a fiúk, meg nehogy már egy ilyennek legyen egy jó pasija, mint neki, így hát jött a "nem is olyan helyes, túl idős hozzád, nem is itt tanul, úgyis kihasználna csak..." Irigység.
Ha tényleg ez az igazság, és szóról szóra így történt, akkor szimplán nem jöttem be a barátnőinek. Úgy voltam az egésszel, hogy ha annyira közös nevezőn lettünk volna, szóval hagytam az egészet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!