Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, fiúk mi volt a legviccesebb, vagy legcikisebb randitok?
Nekem a legcikisebb randijaim azok voltak amikor közben végig azon gondolkodtam hogy na most ezt hogy is tudnám mihamarabb lerázni!:D
Amúgy semmi extra:)
Talán 2-3 éve történt.
Egy felkapott szórakozóhelyen buliztunk a haverokkal mikor felfigyeltem egy feltűnően gyönyörű lányra.Megtetszett.Odamentem hozzá és nagyon jól elbeszélgettünk,másnapra elhívtam egy méregdrága de nagyon elegáns pesti étterembe(nem akarom leírni a nevét nehogy reklámnak tűnjön)vacsorázni.Legnagyobb örömömre elfogadta a meghívást.Másnap megjelent az étterembe,gondoltam gavallér leszek és a legjobb pezsgőt és a legínycsiklandozóbb falatokat rendelem+még kicsit jópofizok is vele ez biztos bejön majd neki.Be is jött neki,hihetetlenül jól sikerült az este.Végén elcsattant a mindent átható csók is.Gondoltam sínen vagyok,magamhoz rendeltem a pincért és kértem a számlát.A pincér pedig hozta is a számlát,amit mikor megláttam azthittem feljön a vacsora a gyomromból(közel 50 ezer Ft).Aztán gondoltam najó ezért a csajért megérte.Éppen nyúlok a zsebemhez a pénztárcámért,erre nincs ott semmi.Hirtelen eszembe ötlött hogy otthon felejtettem a hűtő tetején.Ebben a pillanatban leizzadtam és eldöntöttem magamban hogy katapultálok ebből a rossz helyzetből.A csaj szerencsére nem vett észre rajtam semmit,én pedig kihasználva a helyzetet azt mondtam neki hogy kimegyek a mosdóba.Kimentem a mosdóba és kimásztam a WC ablakán.Majd utána futás a kocsihoz,beszállás és padlógáz.Auf Wiedersehen!
Utólag visszgondolva volt egy kis lelkiismeret furdalásom.Szegény kiscsaj egy fitying nélkül ottmaradt az étterembe az 50ezres számlával az asztalon.Hála istennek azóta nem találkoztam össze a pipivel.
30/F
Az állat!
:D
Bazzeg, te nem vagy semmi!
Lehet a csajt megkúrták miattad szárazon fax nélkűl bazzeg!
00:01
Ez k.rva jó. Jó röhögtem rajta.
Tanulság: soha nem szabad drága helyre vinni a nőket, mert koránt sem biztos a siker és, hogy mindig ellenőrizd le, hogy vitted-e a tárcádat, vagy ha nem, akkor legyen B terved. (ablakon kimászás, szívroham színlelése, felkiáltani, hogy bomba van a székem alatt)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!