Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi volt életed legcikisebb "élménye"?
Figyelt kérdés
:D2010. febr. 7. 15:51
1/7 anonim válasza:
az hogy regisztráltam erre az idiótákkal teli oldalra...:D
2/7 anonim válasza:
Az hogy belehajtottam autóval egy sáncba józanon.
3/7 anonim válasza:
Felvette egy biztonsági kamera, ahogy összeszarom a főzelékrészleg padlóját. A videó azóta a neten terjeng.
4/7 anonim válasza:
ha ez igaz akkor felraknád a videó linkjét???légyszi_!
5/7 anonim válasza:
Egyszer részegen robogóval elhagytam egy csajt hátulról ugy hogy észre sem vettem egy darabig (Nem lett semmi baja)
6/7 anonim válasza:
Egy horgászparkba voltunk bulizni,már besötétedett, amikor hívott a pasim, hogy merre is kell jönni. Mondom neki, hogy várjon, mert odébb kell mennem, mivel nem hallok semmit a zenétől és abban a pillanatban belesétáltam a tóba.:-D
Elég jót röhögtek rajtam!
7/7 anonim válasza:
hát az első beadta:D:D
pacsitneki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!