Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Életetek leggázabbul elsült randija? Elmesélnétek mi volt? : ) )
Figyelt kérdés
2011. júl. 25. 22:33
2/7 anonim válasza:
Egy szál fürdőgatyában voltam és telibe fostam véletlenül a csaj ölét amikor beleültem.
3/7 anonim válasza:
Beszélgettünk 2 órát semleges dolgokról, időjárás stb. de nem történt semmi, ennyi volt nem értem miért.
21f
4/7 anonim válasza:
Beültünk egy sráccal egy teázóba. Egy fiú felismerte és odajött, hogy adja meg a pénzét. Írtó ciki volt, hogy ott ordítoztak. Nem találkoztunk többet.
17/L
5/7 anonim válasza:
Egyszer a strandon sétáltunk! Megcsúsztam és elestem. :S Pont akkor volt a pénisz műtétem így teli volt a farkam kötéssel. áááá Ő meg azt hitte, hogy olyan nagy a farkam. Kb. mindenki engem nézett, szétszakadt a gatyám!!!
6/7 anonim válasza:
Haveromnak volt ranija, a csaj mondta neki h a barátnőjével megy úgyh a haverom elhívott engem, aztán végig mögöttük sétálgattunk, és telefonon irogattunk egymásnak, azok meg ott előttünk beszélgettek, aztán fél óra múlva leléptek, később haveromnak jött az sms: "Amúgy a barátnőmnek tetszett a haverod, neki mi a helyzet?", megilyedtem, futottam két kört a ház körül, mert a csaj kb. nagyon nem volt rendben, szval technikailag az én randim volt xd
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!