Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Legcikisebb randi élményed mi volt?
Figyelt kérdés
2016. nov. 6. 15:42
1/3 anonim válasza:
Megkérdezte a lány, hogy becsúszott gyerek vagyok-e, csak azért, mert 5. vagyok a családban. Többet nem láttam. Kapja be :DDDDD 20/F
2/3 anonim válasza:
Mikor a netes társkeresőn megismert sráccal találkoztam és kiderült,hogy a kisöcsém lehetne :) kicsit szépített a képein,az adatain...
3/3 anonim válasza:
Életem első csókja lett volna életem első barátjával. Fogszabim volt, és bátortalan voltam. Amikor felfogtam, hogy a szája vészesen közeledik az enyémhez, ez az egy szó csúszott ki: "Muszáj?!" (elég kétségbeesett hangon). Nevetett, és azt mondta, "Nem". :D Azóta már túl vagyunk több ezer csókon és 3,5 éven. Természetesen azóta is felemlegetjük, de már csak nevetünk rajta. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!