Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Volt már olyan szexben részetek amilyenre vágytatok?
Hány éves voltál akkor?
Többször is átélted utána?
Volt, többször is. Kapcsolatom egy volt, ott volt a legjobb, és átéltünk igen különleges pillanatokat.
Alkalmi dolgokban is volt párszor jó, de ott csak a kémia működése miatt. Nem mondom, hogy nem volt jó, de össze nem hasonlítható a szerelemmel. Kapcsolatban 16-24 éves koromig, a többi 24-mostanáig történt (26/N vagyok most). Nagyon remélem, hogy újra megtalál majd a szerelem, és megint lehet részem valakivel olyanban, amit mindketten szeretnénk :)
Nekem mind olyan volt, földöntúli.
Én nem tudom elhinni, akinek nem jó a szex, nem létezik ez a kategória szerintem.
14 voltam (szűz) :) egy 23 éves lánnyal,
voltam még vele sokszor 3-asban a párjával (a haverom)
16 évesen táborban a Balaton parton egy csaj a helyszín miatt.
17 évesen az akkori barátnőm és a barátnőjét újj...m a Velencei tóban :D
Sajnos egyikkel sem volt teljes körű, mert akkor szerelmes kis p... voltam és nem akartam megcsalni a csajom, aki másnap kidobott. (ekkora egy lúzer, hogy lehettem :)) Pedig a barátnője mindent megtett, hogy megtörténjen.
Utána osztálytárs lányokból meg volt három, ez azért nem rossz :D
Aztán jött egy 45 éves hölgyemény, 2 gyerek után úgy álltak a bimbók :D Ő is a fent említett barátom párja volt.
És ő aztán tudta, hogy mit hogy kell :D
Részben csak és csak egyetlen egyszer ami fantasztikus volt és annyira élveztem!!
F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!