Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti milyennek képzelitek az igazit? Ha megtaláltátok, akkor olyan, amilyenre vágytatok?
A legjobb barátomként tudok rá tekinteni és nő.
Nekem fontos, hogy hasonló értékrenddel rendelkezzen mint én. És az érdeklődési köre legalább részben fedje az enyémet.
A hideg ráz az olyan kapcsolatoktól ahol a pali nézi a focimeccset kezében a sörrel vagy hasonló, a nő nem érti "mi a jó a hülye fociban, mi a jó a hülye autózásban mi a jó a hülye számítógépes játékokban" és tök mást csinál és tulajdonképpen a nagy büdös semmi és a rózsaszín köd (meg később a gyerek) tartja őket össze.
Sajnos más kérdés, hogy ilyen embert az ellenkező nemnél nehéz találni. (Még akkor is ha engem speciel se a foci se a nemtom hány lóerős autók nem érdekelnek).
27/F
#2-essel teljesen egyetértek. A hasonló értékrend és hobbik nagyon fontosak! A rózsaszín köd idővel elmúlik, kell más is, ami összetart két embert.
Az őszinteség számomra az egyik meghatározó tulajdonság, anélkül nem tudnék semmilyen emberi kapcsolatot elképzelni. Mindenkinek vannak titkai, de azokat igenis meg kell beszélni nyíltan, ami mindkét félt érinti. Láttam, írták a komolyságot is. Igen, bizonyos helyzetekben ennek alapnak kellene lennie. Ha egyébként vicces, jó humorú a fiú, azzal semmi baj. De a komoly dolgokat nem szabad elviccelni.
Én nem találtam még meg a páromat, úgyhogy arról nem tudok nyilatkozni, milyen is az illető.
21L
Én már megtaláltam 4 éve. 2,5 éve vagyunk házasok.
Akkor a belső dolgokat írom le:)
Nekem van egy elég bonyolult személyiségem....vannak dolgok amikben komolyan gondolkodom, és ugyanakkor van egy gyermeki énem is amit nem tudtam, és idővel már nem is akartam levetkőzni....szerettem volna egy olyan pasit aki ezt szereti meg bennem, ezt a kettősséget.
Olyan férfira vágytam aki személyiségben ehhez passzol, tehát ő is ilyen. Ezen felül humoros, kedves, szeret -imád engem...kíván, szeret bújni, ölelgetős típus...satöbbi...ezt már nem sorolom fel. Valamint mindenképp egyeznie kell a jövőképünknek. Tehát nyitott legyen a házasságra, és a gyerekvállalásra. Ezek fontos dolgok voltak nekem.
19 éves koromban lett először pasim...innentől persze volt még néhány az évek alatt. Viszont egyik pasival sem húztam ki pl az első évfordulóig sem....
24 éves koromban találtam meg azt az egy pasit, aki a fent leírtakban passzol hozzám.
Plusz még rengeteg jó tulajdonsága van. Van hozzám türelme, ami nagyon fontos. Partner a piszkálódásban, és a poénkodásban is:), de ugyanakkor a komoly dolgokban is képes döntés hozni. Pontosan ilyen férfit szerettem volna:) n/28
Már nekem is megvan. Elképzelésem nem nagyon volt.
Tudtunkon kívül, tök egyformán gondolkozunk dolgokról.
De ilyen apróságok, hogy már megismerkedésünk előtt is utáltunk pár filmet, amiért sokan oda vannak, (Eredet, 300) és nagy rajongói vagyunk pár másiknak. (Gyűrűk ura pl.)
Olyan jól össze tudjuk egyeztetni az életünket. :) Még pár éve nagy kocka voltam, és ezért tudom tolerálni, sőt szeretem, hogy játszik a párom. Én már nem játszok annyira, de leülök mellé és nézem, meg szurkolok.
Nagy sorozatfüggők vagyunk, nézzük azokat is. :)
Zeneileg azonos az ízlésünk, (nagyrészt rock, régebbi poprock, néhány popszerűség) imádjuk a Disney-ket, imádunk olvasni, és azonos témájú könyveket, tehát mindig tudunk miről beszélgetni.
Tökéletesen egyezik az ízlésünk (öltözködést kivéve :D)
Vannak olyan dolgok, amiket nem tud tolerálni, azok szerencsére nem tartoznak a hibáim közé, és fordítva is így van.
24N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!