Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Ki volt a legnagyobb tabu...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ki volt a legnagyobb tabu akire vágytatok?

Figyelt kérdés
2019. jún. 8. 22:19
 1/9 anonim ***** válasza:
A férjnél lévő magyar tanárnőm, akibe szerelmes is voltam.
2019. jún. 8. 22:20
 2/9 anonim ***** válasza:
Nyári táborban fiatal lány,,rám volt bízva,,természetesen semmi nem történt.
2019. jún. 8. 22:37
 3/9 anonim ***** válasza:
47%
1-2 házas férfi :)
2019. jún. 8. 22:44
 4/9 anonim ***** válasza:

Alattunk járt osztályba egy csaj (középsuli) a csajba szerelmes volt az osztálytársam (srác) ,de a csaj a barát zónába dobta, én nekem is tetsz(ik)ett a csaj, viszont nem próbálkozok nála mert akkor a srác önbizalmát rombolnám ( közös téma/ érdeklődés mind megvan köztünk a csajjal,) én viszont kövér vagyok és nem hinném ha összejönnék a lánnyal akkor jót tennék a sráccal.

Pár álmatlan éjszakám volt már ez miatt, már beletörődtem. :/

2019. jún. 9. 00:16
 5/9 anonim ***** válasza:
81%

Egy tanár

L

2019. jún. 9. 01:50
 6/9 anonim ***** válasza:
Legjobb barátom húga :) de nálunk tabu ez mert egy nagy család a mi baráti körünk
2019. jún. 9. 01:58
 7/9 anonim ***** válasza:
Volt munkatársam, aki 15 évvel idősebb nálam, van 2 gyereke és felesége. Nem történt semmi szerencsére. :D
2019. jún. 9. 12:14
 8/9 anonim ***** válasza:

Legjobb barátom anyja, 12 éves korom óta vonzott nagyon, csinos nő volt.

20 évesen bepróbálkoztam nála, de lerázott, bár igazából én voltam a balek, mert csak kérette magát, benne lett volna.

Most meg egy cimborám felesége, illetve a kománé, mindkettő jelezte, hogy várnak sok szeretettel, de ma már van bennem annyi, hogy nem leszek segg fej.

2019. jún. 9. 16:58
 9/9 anonim ***** válasza:
Szomszédom, minden nap látom. Csak ő is én is házasok vagyunk. 6 éve kerülgetjük egymást, de nem volt soha semmi.
2019. jún. 10. 21:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!