Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Szerintetek nem becsül engem,...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek nem becsül engem, ha nem fogja fel, hogy a fenekem az tabu?

Figyelt kérdés

Fél éve járok a barátommal. Nagyon figyelmes és romantikus típus. Gyakran meglep valamivel. Magát a szexet is nagyon élvezem vele, mindig odafigyel arra, hogy jó legyen nekem, egy alkalommal gyakran többször is elmegyek, ez eddig egyik páromnál se volt így. Szóval ezek alapján ideális pár, de valamiért nem érti, hogy a fenekem az tabu. Anált nem is akar, azt mondta, hogy egyszer ugyan kipróbálná, de hallotta, hogy az sokszor nagyon fáj egy lánynak, ezért nem erőlteti. De a fenekemet szereti rajtam a legjobban. Ő maga mondta, hogy neki sokkal jobban bejön egy fenék, mint a mell vagy a nemiszerv. Ha csak markolássza, azt én is nagyon élvezem. Ha elfenekel, azt egyenesen imádom. De azt nem hagyom neki hogy ujjazza vagy nyalja. És hiába mondom el neki mindig, mindig odatéved a keze, csak aztán persze nem hagyom hogy tovább menjen. Ilyenkor mindig megharagszom rá, hogy miért nem lehet ezt megérteni. Ő azt állítja, hogy megérti, de nem tudja kontrollálni magát. Ez persze kényelmes kifogás... Mondtam neki, hogy ne erőltessen rám semmit, amit nem akarok, de ezt se érti, mert hogy szerinte honnan tudnám hogy nem lesz jó, ha nsm is próbáltam. Ezt leszámítva minden oké, de emiatt úgy érzrm, mintha nem becsülne eléggé.

22l

2019. máj. 29. 11:00
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
100%
Simán leheg, hogy tényleg ennyire izgatja a popsid, hogy nem bír magával. Párom is ilyen, egyszerűen imádja a fenekem, és előtte nekem is tabu volt, de vele annyira izgató minden, hogy végül beadtam a derekam. Mostmár nekem is tetszik, ha néha odatéved.
2019. máj. 29. 11:13
 2/13 Ibiza2019 ***** válasza:
33%
Pont azert ilyen vonzo , mert tiltott gyumolcs :)
2019. máj. 29. 11:38
 3/13 anonim ***** válasza:
100%

Én is ugyanígy voltam a párommal. Állandóan odatévedt az ujja. Amíg simogatta nem zavart de sose tudta megállni hogy ne akarja megujjazni.

Egyszer amikor nagyon be voltam vadulva nem ellenkeztem, feldugta az ujját miközben dugott. Hatalmas orgazmusom volt. Később már megengedtem hogy gumiban betegye, annyira szokatlanul jó volt hogy rögtön elélveztem.

Azóta átlagban havi egyszer megdugja a fenekem. Persze nem csinálunk belőle rendszert mert az nem arra való.

2019. máj. 29. 11:58
 4/13 anonim ***** válasza:
45%
Trükkös a fiúka. Először csak ujjazza, meg lefetyelné a kipufogót, arra játszik hogy becsempéssze a dörrentőt is.
2019. máj. 29. 12:00
 5/13 anonim ***** válasza:
54%

Miért vagy olyannal aki nem tiszteli a keresed és aljas sunyi módon szó szerint hátulról támad..

Én lapátra tennem.. Nem tartanám még csak mert jó vele a szex.

Ha ennyire bárgyú lelel hogy többszöri kérésre se hagyja békén azt a területet amit te határozottan kijelentettél,hogy "NEM" azzal az emberrel nem érdemes továbbiakban foglalkozni.

Olyan nincs hogy nem -bírja ezt kontrollálni szimplán csak Magasról tesz arra hogy Te Nemet mondtál

25N

2019. máj. 29. 12:01
 6/13 anonim ***** válasza:
ha többszöri felszólítás se volt elég akkor ideje dönteni hogy vagy keresel másik partnert vagy beadod a derekad lesz ami lesz alapon és ha tetszik jöhet ha nem akkor megtiltod és legközelebb ha újra akarná akkor lapát..
2019. máj. 29. 12:15
 7/13 anonim ***** válasza:
100%
De egyébként nem becsül meg attól mert nincs ebben tapasztalatod ha nem akarod akkor ezt tiszteletben kéne tartani nem eröltetnie...
2019. máj. 29. 12:16
 8/13 anonim ***** válasza:
81%
Nem értem, miért nem hagyod, ha egyébként minden hepi, de ez minden vágya? Sőőőt, még az is lehet, hogy tetszene Neked! Ezzel szerintem azt éred csak el, ha lesz alkalma kipróbálja mással..
2019. máj. 29. 12:22
 9/13 Yskirde ***** válasza:
61%
Ha azert maradsz vele mert jó a szec az szánalmas. Nem tart téged semmire, csak jól seggbebaszna
2019. máj. 29. 12:40
 10/13 anonim ***** válasza:

Azért ez nem ilyen egyszerü :).

Sztem tiszteletben tartja is, mert különben megerőszakolt volna.

De vágyik is rá... Ez nálam is így van :D.

2019. máj. 29. 13:37
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!