Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Volt már hogy annyira vágytatok egy munka társatokra hogy a munkahelyen magatokévá tettétek? Vagy akivel egy céges remdezvényen kerültetek közel egymáshoz?
Figyelt kérdés
2019. márc. 19. 15:36
1/11 anonim válasza:
Sajnos nem volt még rá alkalom meg foglalt is. Pedig egy másik részlegről egy munkatárcsajt olyan szinten megb_sznék hátulról, pláne amikor ott pucsított előttem...
2/11 anonim válasza:
Igen történt egyszer ilyen, szerencsére ketten maradtunk egy félreeső irattárban😁
3/11 anonim válasza:
Céges buliban volt. Mi mindig egy wellness szállóban tartjuk és ott éjszakánként elszabadul a buli. Pláne, hogy 4 napos szokott lenni. Csapatépítős buli amúgy.
4/11 anonim válasza:
Céges buliban részegen összejöttünk. Nagy kefélés lett a vége. Már előtte hónapokig szemeztünk.
5/11 anonim válasza:
Ajjaj de jó is volt.Céges wellnes hétvége,kicsit beittunk,aztán a zuhany alatt olyat szexeltünk, eszméletlen volt.
27/N
6/11 anonim válasza:
Nem tudom, hogy akik ilyen be belemennek, azok utána, hogyan tudnak simán kollegiállis viszonyt ápolni a munkatársukkal!?
7/11 anonim válasza:
Nehéz lenne áthívni és normális körülmények között többször is megb...szni?!
8/11 anonim válasza:
Igen! Volt 1 sebész kolléga, isten volt, 3 hónapig kerülgettük egymást, aztán az orvosi szobában..... Ő volt az első, és az egyettlen, akit análisan is kívántam! Soha nem volt olyan jó az egész, mint vele! 1 dokicsaj vagyok 37 éves! NEM KÉREK PRIVÁTOT!!!
9/11 anonim válasza:
8. válaszoló!
Az, hogy lehet, hogy munkahelyen előkészület nélkül csináltátok popsiba? (Mert ehhez azért kell egy kis előkészület ami időbe telik.) Vagy nem volt és csak durr bele elsőre? A pillanat hevében?
10/11 anonim válasza:
Volt tus elötte, utána jött spontán.... nem volt se baleset, se semmi..... Mi dokik is halandó emberek vagyunk.....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!