Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
1/10 anonim válasza:
Igen ha gondolod privatba meselek
2/10 anonim válasza:
Volt, nem most és nem voltam munkaidőbe.
4/10 anonim válasza:
Persze. Mar 2 nővel is, több alkalommal. Mindig ők akarták (jobban).
38F
6/10 anonim válasza:
Otthonról dolgozom, számít? :D
N26
8/10 anonim válasza:
Igen, 3x is.
Egyszer az én, egyszer az ő íróasztalán, egyszer pedig a mosdóban. Munkaidőben.
9/10 anonim válasza:
Igen, férjem kutatóként dolgozik és szexeltünk már a laborjában :D érdekes volt! Illetve én dolgoztam már mint baby sitter, ha ez számít, többször is csináltuk az adott gyerek szüleinek a házában (nem, sose a gyerek előtt, és nem ment soha a felügyelet rovására, csak olyankor történt ilyen ha esetleg ott is kellett maradnom éjjelre, a gyerekek meg már aludtak).
28/N
10/10 anonim válasza:
Igen! A boltban, szilveszterkor, délután, leltár után...
45+Ffi
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!