Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért nem vagyok jó csaj?
25 éves fiú vagyok, és nincs munkám, de még egy rendes befejezett iskolám sem. Arra gondoltam, ha jó csaj lennék, elmehetnék prostinak, és kereshetnék jó sok pénzt. De így, hogy fiú vagyok, még férfi prostituált sem lehetek, mert nem nézek ki olyan jól.
Miért van az, hogy egyesek jó nőnek születnek, és így elmehetnek prostinak könnyen sok pénzt keresni, mások meg csúnya fiúnak, akik sokkal nehezebben kereshetnek pénzt?
Az igazán Okos és szép nő nem áll k..vának.
De maximálisan kihasználja az adottságait. És lehetőségeit.
Nézd hát kérdezd meg apádat miért nem lökött 2-vel kevesebbet. A küldődön változtathatsz csak tegyél Érte
Vannak férfi prosti heterok de Férfi prosti akkor profitál a legjobban ha a fingóját is lehet tömni.. és ismerek olyan férfi prostit aki rohadtúl nem vonzódik a férfiakhoz ,de abból van rohad sok lóvéja hogy fogat össze szorítva de ki bírja h seggbe nyomják. Ilyen ez a Popszakma.
Te nagyon elvagy tévedve.
Te tehetsz arról h nem fejezted be a sulit nem más.
És képzeld nem minden jó nő prosti. Van aki tanult, és imádja a munkáját, emellett még nagyon jó fizut is kap.
L
Úgy látom, igazi prosti még nem válaszolt erre a kérdésre. Ha véletlenül járna itt, kérem, szíveskedjék ő is írni valamit. Ha odaírja a kommentje alá, hogy prosti, felpontozom.
Intim masszázzsal foglalkozó nők is válaszolhatnak, habár őket nem bírom annyira, mint az igazi prostikat, de azért őket is felpontozom.
Stricik válaszai is jöhetnek ugyanígy!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!