Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Lányok, fiúk, ti olyan fiúval/...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok, fiúk, ti olyan fiúval/lánnyal jöttetek össze, amilyet elképzeltetek magatok mellé, amilyenre vágytatok? 23/L

Figyelt kérdés
Úgy értem a kérdést, h. pl. én arról ábrándoztam, h. milyen jó lenne egy olyan fiú, aki pl. szeret és tud táncolni, szeret színházba járni (mert én igen, és akkor el tudnánk menni együtt), hasonló a zenei ízlésünk, magasabb nálam, átlagos testalkatú, stb,stb. Persze mondjuk ezt egy netes társkereső oldalon ki lehet szűrni, h. ki ilyen és ki nem, és mondjuk azzal lehet ismerkedni, de az életben ránézésre nem mondod meg az emberről, h. pl. tud-e táncolni. Nekem most nagyon megtetszett egy fiú, aki nem szeret színházba járni, kb. olyan magas mint én, de lehet, h. pár cm-rel alacsonyabb, és kicsit mackós testalkatú, rockzenét szereti (amit én nagyon nem). És természetesen ha kölcsönös lesz vele ez az érzés, akkor nem fogom azt mondani, h. bocsi, nem kellesz, mert nem tudsz táncolni. Csak kíváncsi vagyok, h. nektek olyan-e a párotok, amilyet elképzeltetek?
2012. febr. 2. 10:11
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
Ha tetszik,és te is neki akkor előbb utóbb megtaláljátok a közös hangot.Hajrá!:)
2012. febr. 2. 10:14
 2/14 anonim ***** válasza:

Belsőleg igen, sőt, túl is szárnyalja az összes elvárásomat.

Külsőleg is meg van benne minden olyan tulajdonság, amit vonzónak találok (fehér bőr, kék szem, sötét, min. félhosszú haj, borosta és szakáll), meg persze néhány olyan is, amit annyira nem, de mára már vele együtt megszerettem őket (kicsit hájas csípő, has és rövid ujjak).

A lényeg, hogy belsőleg tökéletesen passzolunk egymáshoz.

23/N

2012. febr. 2. 10:56
 3/14 anonim ***** válasza:

Nekem egy komoly kis listám volt azokról a tulajdonságokról,amilyeneket szerettem volna ha a párom birtokol, DE...összejöttem egy fiúval,aki szöges ellentéte ennek a listának, és mégis imádom! Később persze rájöttem,hogy hülyeség ennyire meghatározni mindent (mármint,h mi tetszik), mert nem létezik tökéletes ember,s nem létezik olyan,aki pontosan azok a tulajdonságokat hordozná magán,amikre én vágyom...és nem egy,két tulajdonságon múlik az,h valaki tetszik,hanem az összhatáson. :)

21/L

2012. febr. 2. 12:12
 4/14 anonim ***** válasza:

Én igen. De nem kerestem görcsösen, hanem egyszer csak ott volt.

20/F

2012. febr. 2. 12:14
 5/14 Dottorre ***** válasza:

Nekem 90%-ban sikerült azt hiszem. De igazából elég sokat válogattam előtte. Bár nekem nem volt olyan igazi nagy elvárásom, inkább azt, hogy érezzem ,hogy ő a nagyŐ. Addig kerestem, amíg nem volt bennem ez az érzés.

25F

2012. febr. 2. 13:18
 6/14 anonim ***** válasza:
0%
Egy alacsony, nyomi rockerrel jöttél össze. Grat. Még 30 évesen is vele leszel. Boldogtalanul persze.
2012. febr. 3. 02:16
 7/14 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat. Természetesen most nem ilyen tulajdonságokra gondoltam, h. legyen humoros, kedves, stb, stb. Mert természetesen ezeket szeretném, de ugye ilyen fiúkból azért viszonylag sok van. Szóval én ilyeneket képzeltem el, h. hasonlóak legyünk pl. zenei ízlésben, v. tudjon táncolni, stb, de ha nem olyat találok, az sem lesz probléma azért. :) És tudom, h. az összhatás a lényeg, meg a külső-belső együtt, szóval ha megtetszik egy srác, de mondjuk pár tulajdonsága nem egyezik azzal, amit én elképzeltem, attól még lehet ő nekem a tökéletes. Én sem keresem görcsösen egyébként, meg listát sem írtam. :)

Utolsónak pedig azt üzenem, h. nem jöttém még össze vele. Ja, és nem alacsony, nem nyomi és nem is rocker. Nem tudom, h. ezeket honnan szedted. Attól még mert rockzenét hallgat, nem lesz vki rocker. És honnan tudod, h. én milyen magas vagyok?

2012. febr. 3. 08:01
 8/14 anonim ***** válasza:

Én anno vékony, festett vörös hajú, zöld szemű, vagány csajt képzeltem el.

Most karcsú, nagymellű, természetes szőke hajú, kék szemű, kedves, aranyos asszonykám van. :D

2012. febr. 5. 13:29
 9/14 anonim ***** válasza:

"Az élet olyan mint egy doboz bon-bon, sose tudod mit kapsz belőle"

ezért nem szövögetek ábrándképeket, a elfogadásnak és a kompromisszumnak több értelme van

24/F

2012. febr. 5. 13:31
 10/14 anonim ***** válasza:
nekem elég sok elvárásom volt pl,és minidg azt hittem a fekete,sötét hajat szeretem. egyszer teljesen belebolondultam egy szőke srácba :D:D nem lett belőle semmi, de ha meglátok egy szőke fiút azóta mindig van egy fura érzésem :D:D:D a mostani barátomnak pedig barna haja van... se nem sötét se nem világos, szval :D:D ennyit az elvárásokról :P:P
2012. febr. 5. 13:33
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!