Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, fiúk, ti olyan fiúval/lánnyal jöttetek össze, amilyet elképzeltetek magatok mellé, amilyenre vágytatok? 23/L
Belsőleg igen, sőt, túl is szárnyalja az összes elvárásomat.
Külsőleg is meg van benne minden olyan tulajdonság, amit vonzónak találok (fehér bőr, kék szem, sötét, min. félhosszú haj, borosta és szakáll), meg persze néhány olyan is, amit annyira nem, de mára már vele együtt megszerettem őket (kicsit hájas csípő, has és rövid ujjak).
A lényeg, hogy belsőleg tökéletesen passzolunk egymáshoz.
23/N
Nekem egy komoly kis listám volt azokról a tulajdonságokról,amilyeneket szerettem volna ha a párom birtokol, DE...összejöttem egy fiúval,aki szöges ellentéte ennek a listának, és mégis imádom! Később persze rájöttem,hogy hülyeség ennyire meghatározni mindent (mármint,h mi tetszik), mert nem létezik tökéletes ember,s nem létezik olyan,aki pontosan azok a tulajdonságokat hordozná magán,amikre én vágyom...és nem egy,két tulajdonságon múlik az,h valaki tetszik,hanem az összhatáson. :)
21/L
Én igen. De nem kerestem görcsösen, hanem egyszer csak ott volt.
20/F
Nekem 90%-ban sikerült azt hiszem. De igazából elég sokat válogattam előtte. Bár nekem nem volt olyan igazi nagy elvárásom, inkább azt, hogy érezzem ,hogy ő a nagyŐ. Addig kerestem, amíg nem volt bennem ez az érzés.
25F
Köszönöm a válaszokat. Természetesen most nem ilyen tulajdonságokra gondoltam, h. legyen humoros, kedves, stb, stb. Mert természetesen ezeket szeretném, de ugye ilyen fiúkból azért viszonylag sok van. Szóval én ilyeneket képzeltem el, h. hasonlóak legyünk pl. zenei ízlésben, v. tudjon táncolni, stb, de ha nem olyat találok, az sem lesz probléma azért. :) És tudom, h. az összhatás a lényeg, meg a külső-belső együtt, szóval ha megtetszik egy srác, de mondjuk pár tulajdonsága nem egyezik azzal, amit én elképzeltem, attól még lehet ő nekem a tökéletes. Én sem keresem görcsösen egyébként, meg listát sem írtam. :)
Utolsónak pedig azt üzenem, h. nem jöttém még össze vele. Ja, és nem alacsony, nem nyomi és nem is rocker. Nem tudom, h. ezeket honnan szedted. Attól még mert rockzenét hallgat, nem lesz vki rocker. És honnan tudod, h. én milyen magas vagyok?
Én anno vékony, festett vörös hajú, zöld szemű, vagány csajt képzeltem el.
Most karcsú, nagymellű, természetes szőke hajú, kék szemű, kedves, aranyos asszonykám van. :D
"Az élet olyan mint egy doboz bon-bon, sose tudod mit kapsz belőle"
ezért nem szövögetek ábrándképeket, a elfogadásnak és a kompromisszumnak több értelme van
24/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!