Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Volt már veletek olyan, hogy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Voguelilias kérdése:

Volt már veletek olyan, hogy soha nem felejtettetek el egy szerelmet? És elképzeltétek azt, hogy újra együtt legyetek?

Figyelt kérdés

Nemrég szakított a barátom velem. Még mindig nagyon szeretem és úgy érzem soha nem fogom őt úgy kiheverni, hogy újra igazán szerelmes lehessek másba! Szeretni szerethetek valakit de szerelmes talán már nem leszek. Úgy érzem számomra ő volt az igazi!

18/L

2009. ápr. 10. 17:48
 1/9 anonim ***** válasza:
100%
Én ugyanígy érzek, csak fiú kiadásban :S Bár mi már 4 hónapja szakítottunk.....
2009. ápr. 10. 17:52
 2/9 anonim ***** válasza:
100%
Ez így természetes ahogyan érzed. De hidd el lesz az életedben olyan akit legalább ennyire fogsz szeretni, ha nem jobban. Most még nem tudod elképzelni, de így lesz! Egyébként velem volt/van olyan, hogy nem felejtem el a volt szerelmemet. Pedig már férjnél vagyok és szeretem a férjemet,de ez a régi szerelem a mai napig megdobogtatja a szívem. Most már csak egy gyönyörű emlék, és így is nagyon boldog vagyok! Nagy a szív, sok ember belefér!
2009. ápr. 10. 17:56
 3/9 anonim ***** válasza:
100%

Igaza van az utolsónak. bár azt elmesélem, hogy anyukámmal múltkor beszélgettünk a nagy szerelmekről, és mindketten arra a megállapításra jutottunk, hogy az ember a nagy szerelmeit igazán soha nem felejti el, csak már nem fáj az emléke. tapasztalatokat lehet gyűjteni általuk.

ne keseregj, biztos leszel még szerelmes. nekem eddig 2 nagy szerelmem volt, amikor véget értek, én is meg voltam győződve róla, hogy ők voltak az "igazik" és soha nem heverem ki. nem így lett:)

2009. ápr. 10. 18:10
 4/9 anonim ***** válasza:
100%

Nekem is volt egy nagy "szerelmem"!Idézöjelbe azért raktam mert igazábl én ezt az érzést 100%-ban elfojtottam mert akkor már családom volt!Igazából tudtam akkor is meg most is hogy vele(is)boldog lehetettem volna!De mivel emlitettem családom volt vagyis van soha egy percre se bántam meg mert nagyon szeretem a Páromat és a fiacskáimat és soha senkiért,semmiért nem hagynám el öket!Csupán tudom érzem hogy ha elöbb találkozunk akár lehetett volna Ö a NAGY Ö nem a mostani Párom!És valószinü soha nem fogom elfelejteni pedig semmi se volt köztünk!

De amúgy ne aggódj!:)Lesz még olyan akit ugyanúgy vagy talán jobban fogsz szeretni mint ezt a Fiút!

2009. ápr. 10. 18:16
 5/9 anonim ***** válasza:
100%
en mar vagy 4 eve igy vagyok.....de tudom h nem lesz tobbet semmi,csak neha jo belegondolni.de ennyi.
2009. ápr. 10. 18:38
 6/9 anonim ***** válasza:
100%
nekem 3 éve van így.azóta voltak pasik.most is van már egy éve de nem szeretem úgy mint ŐT!!!!Sokat gondolok rá dehát ezt dobta a gép:(
2009. ápr. 10. 18:44
 7/9 anonim ***** válasza:
100%
Engem 9 honapja rugott ki az exem.Halalosan szerelmes voltam bele.El sem tudtam volna kepzelni hogy VALAHA valaki mast szeressek.Aztan osze jottem egy masik fiuval....nagyon szeretem.Szerelmesek vagyunk es boldogok.De a regi fiura most is sokat gondolok es mindig elfog a siras.Nemtudom...Nagyon szeretem a mostani parom...de mas mint az elozo.Nem lehet leirni,sot el sem mondani.Csak erezni:(Aki benne van tudja mirol beszelek....Kivanom hogy sose erezz ilyet es hogy minnel hamarabb boldog es szerelmes legyel.Puszi:)
2009. ápr. 10. 19:09
 8/9 A kérdező kommentje:
Hát remélem, hogy jön valaki akit megszeretek de annak igazán örülnék ha észbe kapna a volt barátom mert ő valahogy egészen más volt mint az eddigi barátaim. Annyi mindent vele csináltam életemben először és ezért is nagyon nehéz elengedni. Próbálom magamban elfojtani a szerelmet de nem megy! Naponta ezer meg ezer gondolatom van róla és vele!
2009. ápr. 10. 19:32
 9/9 anonim ***** válasza:
76%

A barátommal másfél éve vagyok együtt, mielőtt összejöttünk 1 évvel szakított vele az exe.

A mai napig szóbahozza, ma éppen hallgatott egy számot, ami a múltjára emlékeztette, és még el is mondta nekem, hogy szomorú lett. Igazából engem kiborít, hogy amúgy boldogok vagyunk együtt, de ő mégis gondol néha az exre...:S

Szóval létezik ilyen, hogy vkit sosem felejt el az ember sajnos...

2009. ápr. 11. 01:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!