Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Volt már veletek olyan, hogy soha nem felejtettetek el egy szerelmet? És elképzeltétek azt, hogy újra együtt legyetek?
Nemrég szakított a barátom velem. Még mindig nagyon szeretem és úgy érzem soha nem fogom őt úgy kiheverni, hogy újra igazán szerelmes lehessek másba! Szeretni szerethetek valakit de szerelmes talán már nem leszek. Úgy érzem számomra ő volt az igazi!
18/L
Igaza van az utolsónak. bár azt elmesélem, hogy anyukámmal múltkor beszélgettünk a nagy szerelmekről, és mindketten arra a megállapításra jutottunk, hogy az ember a nagy szerelmeit igazán soha nem felejti el, csak már nem fáj az emléke. tapasztalatokat lehet gyűjteni általuk.
ne keseregj, biztos leszel még szerelmes. nekem eddig 2 nagy szerelmem volt, amikor véget értek, én is meg voltam győződve róla, hogy ők voltak az "igazik" és soha nem heverem ki. nem így lett:)
Nekem is volt egy nagy "szerelmem"!Idézöjelbe azért raktam mert igazábl én ezt az érzést 100%-ban elfojtottam mert akkor már családom volt!Igazából tudtam akkor is meg most is hogy vele(is)boldog lehetettem volna!De mivel emlitettem családom volt vagyis van soha egy percre se bántam meg mert nagyon szeretem a Páromat és a fiacskáimat és soha senkiért,semmiért nem hagynám el öket!Csupán tudom érzem hogy ha elöbb találkozunk akár lehetett volna Ö a NAGY Ö nem a mostani Párom!És valószinü soha nem fogom elfelejteni pedig semmi se volt köztünk!
De amúgy ne aggódj!:)Lesz még olyan akit ugyanúgy vagy talán jobban fogsz szeretni mint ezt a Fiút!
A barátommal másfél éve vagyok együtt, mielőtt összejöttünk 1 évvel szakított vele az exe.
A mai napig szóbahozza, ma éppen hallgatott egy számot, ami a múltjára emlékeztette, és még el is mondta nekem, hogy szomorú lett. Igazából engem kiborít, hogy amúgy boldogok vagyunk együtt, de ő mégis gondol néha az exre...:S
Szóval létezik ilyen, hogy vkit sosem felejt el az ember sajnos...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!