Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Volte ugy, hogy olyan lanyba szerettetek bele aki, szemelyisegben es erdeklodesi terulletben teljesen mas mint amilyet elkepzeltetek, de jol megertitek egymast?
-ti belekezdeneketek egy ilyen kapcsolatba ?
- en felek , felek , hogy nem mukodne es esetleg megbantanam amit nem szeretnek mert nagyon szeretem de azt nem tudom , hogy szerelmes vagyok-e bele :(
Igen, Volte..
Ha nem akarod soha megbántani: Mielött mondasz valamit gondold át hogy őneki ez hogy hangzik és mit fog válaszolni
Félsz? akkor inkább ne is foglald el, több marad a normális srácoknak (nekünk :D).
22 é nem volt barátnőd? :(
Szegény.. 16 vagyok amúgy..
Hát ha így állsz hozzá hogy ink el sem kedem mert úgyis vége akkor ne is várj többet, és csak bíztatásként az első 3-4et úgyis el fogod rontani :( (ezeket fogyasztom egyenlőre :SS) De nem szabad feladni, nayon jó alternatíva ha távkapcsolaton "gyakorolsz", ott úgy sincs sok veszteni valód :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!