Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Nők, ez így mennyire bántja a...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nők, ez így mennyire bántja a szemeteket?

Figyelt kérdés

Ha van egy férfi, jó magas, széles válla van, meg "valamennyi" izom is van rajta, és nem hájas,de a csípője szélesebb a kelleténél?

Kort, és testalkatot is kérek írni.

2019. jún. 18. 21:52
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
100%
Bocs, de nem tudom elképzelni egy férfinél a széles vall és az izmosság mellé a széles csípőt.
2019. jún. 19. 07:40
 12/19 A kérdező kommentje:

7:40-es, a "nem tudom elképzelni"-t úgy érted, hogy az úgy férfiatlan, s nem tetszik? Vagy úgy érted, hogy látni akarod ahhoz, h véleményt alkoss?

Ha utóbbi, akkor privátban intézzük.

2019. jún. 19. 08:27
 13/19 anonim ***** válasza:
Azt, h nem tudom elképzelni, úgy értem, h nem tudom elképzelni.
2019. jún. 19. 08:32
 14/19 anonim ***** válasza:

Én szívesen mondanék véleményt, de látnom kéne.

25N

2019. jún. 19. 11:22
 15/19 anonim ***** válasza:
Testalkatom pedig teltkarcsú. (BMI = 27)
2019. jún. 19. 11:24
 16/19 anonim ***** válasza:
34%

"Mi az, hogy együgyű?! A GYK-n vagyunk, ember!

Mit szólnál hozzá, ha elmennél dokihoz, és megkérnéd kérjem vérnyomást, majd elmondana egy csomó biokémiai folyamatot a kérésed helyett, mondván: Túl egysíkúan látod a kardio-vaszkuláris rendszert?"

Butaságokat beszélsz.

A vérnyomásnak vannak standardjai , van az orvosvilágban egy ÁLTALÁNOSAN (de nem mindenki számára) elfogadott érték ,hogy mennyi a normális. Például wiki szerint:Normál 90–119 és van magas és a többi.

De akkor ha már hasonlítottál, lássuk, hogy az orvosközösségben mi a definíciója egy "normál" csipőnek?

Egy normál vállnak? Mi a normál arány.

Várom a válaszod, vagy hogy elismerd, tévedtél.

2019. jún. 19. 12:28
 17/19 A kérdező kommentje:
12:28-as! Nincs igazad. Trollkodj máshol, ha már érdemben nem tudod előbbre vinni a témát. Olvass biológia könyvet
2019. jún. 19. 18:44
 18/19 anonim ***** válasza:
Szerintem férfiatlan és eléggé undorító a széles csípő meg a nagy segg férfin... kihangsúlyoznám:szerintem...
2019. jún. 28. 00:36
 19/19 A kérdező kommentje:
0:36-os, köszi. Korod, testalkatod?
2019. jún. 28. 08:50
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!