Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfiak! Élvezitek, ha bilinccsel kikötöznek és a szemeteket sállal bekötik? Lányok csináltatok már ilyet?
Párommal 2 és fél éve vagyunk együtt és szeretném ezt vele kipróbálni. Annyit említettem neki, hogy kitaláltam egy új dolgot, örült neki,de nem árultam el,hogy mit.. Ha a szemét is bekötöm az inkább vágylohasztó vagy izgató? Mármint, hogy nem érhet hozzám és nem láthat? Férfiak vélemény? Ötletek, hogy mivel húzhatnám még jobban őt?
21/L
Biztos, hogy nem engedném meg semmilyen barátnőnek azt, hogy engem kibilincslejen.. Soha.. Szembekötést meg felejtsd el! Én nem engedném meg SOHA!
25F
Rendkívül izgatóan hangzik, csak sajnos nincs kivel csinálnom...
26F
Hát, egyszer próbáltam, én nem éreztem jól magam tőle.
Én inkább a másik oldal vagyok én uralkodni szeretek.
Az viszont tetszett nekem hogy a bnőm volt kikötve és az ő szájából még el is hangzott hogy azt teszek vele amit akarok.
Ha bekötöd a szemét, gondoskodj róla hogy valami felsimerhető érintés legyen a testén. pl puncid a combján vagy a bréjén de nem be csusszanva, és közben szóban tájékoztatnád, kommentálnád hogy mi történik. Úgy lehet hogy még nekem is izgató lenne a dolog.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!