Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nők, ez így mennyire bántja a szemeteket?
Ha van egy férfi, jó magas, széles válla van, meg "valamennyi" izom is van rajta, és nem hájas,de a csípője szélesebb a kelleténél?
Kort, és testalkatot is kérek írni.
Egyáltalán nem bántja a dzemem. Jobban szeretem ha egy férfinek férdias teste van. Ezen a szélesebb csípő dolgon csak mi csajok aggódunk.
23L/vékony.
Hát pedig a lányoknak egyáltalán nem kellene aggódni emiatt. Az úgy a szép, úgy a nőies (széles medencecsont).
Sokan tévesen azt mondják magukra h széles a csípőjük. Pedig csak körte-kövérek. Na az más
Igazából a viszonylag gyenge csípő (a háthoz és vállhoz képest) csak a gyúrás megjelenésével lett elterjedt. :D
Aki mondjuk 150 éve nagy darab volt, az azért volt az, mert nagy súlyokat mozgatott, ezt fizikai munkával tette általában, ami egész testes mozgás a legtöbb esetben. Míg manapság lehet valaki nagy, úgy, hogy kb szelektíven legtöbbet felsőtestre dolgozik a sok gép és az izolációs gyakorlat segítségével.
Voltam bodybuilder is 4 évig hobbi szinten, de azért elég nagyra meg voltam akkor nőve, viszont az arányaim is mások voltak.
5-6 éve funkcionális edzést végzek, az edzéseim gerince közelebb áll a teljes testes gyakorlatokhoz (nagy csípőerő kell mindhez!),mintsem az izolációhoz, intenzitásban pedig inkább fizikai munka (alacsony intenzitás, kevés pihenő, hosszú edzésidő, inkább gyakorlás/játék, mint megszakadás), mintsem a tipikus bodybuilder edzés (magas intenzitás, több pihenő, közepes edzésidő, bukásik edzés).
Mi az, hogy együgyű?! A GYK-n vagyunk, ember!
Mit szólnál hozzá, ha elmennél dokihoz, és megkérnéd kérjem vérnyomást, majd elmondana egy csomó biokémiai folyamatot a kérésed helyett, mondván: Túl egysíkúan látod a kardio-vaszkuláris rendszert?
Ki lennél segítve? Nem?! Pedig ő sokkal komolyabb mennyiségű energiát tett bele, mint amennyi egy vérnyomásméréshez kell.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!